reklama

Mama po raz 3 ...:)

o kórcze musze zaraz iść ugotować mężusiowi jajka bo chciał na kolacje a moje córcie już spią a wasze dzieciaczki
i zapeszyłam Vanessa płacze że Amelka zabrałą jej koldre

reklama
Madlen jesli czujesz ze zaplodnienie sie zbliza to ja bym sie nie zastanawiala tylko dzialala :-D:-D

Wiktoria a co to za jakies spiski za plecami,czlowiek ledwo sie odwroci a tu jakies znaki ,szyfry i nawolywania sie uskuteczniaja a dobry humorek to z jakiej okazji ??:-D:-D

Dobre z tymi jajcami oplulam monitor :laugh2:

Ja to bym zjadla karpatke ale robic mi sie nie chce... Madlen a nie bedziesz gdzies jutro w poblizu ? to bys kawalek mi podrzuciala :cool:

E tam szyfry zgadałyśmy się z Asią na nk a później na fb .Jak weszłam tutaj to tak mi się humorek poprawił ze smieje sie sama do siebie .....Hmmm a może to już mi odbija :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Edytka ja ekran ciągle pluje :-D:-D:-D:-D:-D

To trochę kawałów dla lepszego plucia :-D

Bandyta wpada do tramwaju i krzyczy:
- Nie ruszać się, to jest napad!
Jakiś pasażer z ulgą:
- Ku**a, aleś mnie pan wystraszył, już myślałem że to kanary...

W kościele trwa msza, oczywiście podczas mszy odbywa się spowiedź.
Nagle do kościoła wpada strasznie napity facet i się drze:
- Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę!
Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz.
Facet na niego patrzy i się drze:
- A ty jak się wysrasz, to też przyjdź

Kumpel opowiada kumplowi:
-Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.
-Zażyłeś ten środek?
-No zażyłem
-I co, kaszlesz?
-Nie mam odwagi...

Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.

Tłumaczenie poniżej:

T: Mam flaszkę!
Ź: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Ź: Są obie
T: To co, pijemy na klatce?
Ź: Nie, na śmietniku!

Ostatnia edycja:
no tym razem męża oszczędziłam bo go jeszcze nie ma a jajka już sie gotują a i tak go dzisiaj wykorzystam
ja też często jak jestem na bb to się śmieje sama do siebie

asia jak ty mezowi dzisiaj jajka zapodasz,to cala noc nie da ci spac ;-)
Edytka czekam az dzieci pojda spac i skocze na mojego :zawstydzona/y:
chcialam jeszcze cos napisac,ale wrocil moj M i zapomnialam :zawstydzona/y:
ja tez chce was na nk i fb :-(

J a to udaje ze nie slysze o tym mocnych wrazeniach bo u mnie dzieci jeszcze nie spia ale jak beda juz grzecznie spac w swoich lozeczkach to bede niegrzeczna

Madlen daj namiary na priv mowisz i masz ;-)

jakby co to wysylajcie zapr.na priv.;-) ide mezastemu zrobic jesc bo mi chlopina wrocil glodny zpracy..a Polak jak glodny,to zly :-D
jak mnie pozniej M wpusci na kompa to zajrze jeszcze do was :tak:

Edyta znowu ekran oplułam przez te twoje buźki :-D:-D:-D:-D
Madlen ja też chce twoje namiary
Asia mój mąż mi kiedyś opowiadał jak tam jeden gostek co z nim pracuje jak jechał do domu ta nagotował jajek i całą drogę je jadł i popijał wódką.:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry