reklama

Mama po raz 3 ...:)

zaraz zawołam wiktorie

A jak Ty ja wolasz ? macie jakies tajemne znaki cy cus :-D

Edyta mamy w domu,ale piec jest na dworzu :-D i cos jakby byl zapowietrzony i jak go wlaczam,to buczy,nie moze zalapac paliwa..ale zeby bylo smiesznie to niedawno go naprawiali..no tak angielscy fachowcy :-D

O kurcze to niezle naprawili :-D to sie nazywa szybki i dokladny servis :-p

reklama
asia beda cie kolana bolaly :-D
edyta fachowcy jakich malo :-D
a mnie tak jajnik napindala,ze trza to wykorzystac..bo cos mi mowi,ze w najblizszych dniach moze dojsc do zaplodnienia ;-)

ja an chwile zniknelam,ale juz jestem poki M.nie wroci ;-)
wiktoria ja mam taki sam brzuchol jak ty :zawstydzona/y::-D,moj M.sie smieje,zebym zrobila sobie fotke i wrzuciala na nk a potem brechala ,jak beda mi gratulowac :-D..ale mi ztym moim brzuchem,wcale do smiechu nie jest :no::zawstydzona/y::wściekła/y:

to co dziewczynki,zaczynamy robic brzuszki ??? :-D
Ja tak kiedyś wystawiłam takie zdjęcie to jak go szybko dodałam tak szybko usunęłam :-D:-Dbo gratulacje się sypały :-D
Ja bym się na brzuszki nawet pisała ławeczka na strychu siedzi :tak::-D:-D:-D
Edyta po ciazy,bedziesz miala taka gimnastyke,ze brzuch raz dwa zniknie i kg beda spadac ;-)
Zgadzam się :tak:
Asia to strzel sobie kawke a to dorzucam gratis :-D:-D

Madlen dobre pytanko :-D normalnie szczam :laugh2:
To ja prosze tego batona coś na słodko mnie bierze.Jutro mam zamiar zrobić kopiec kreta :-palbo z kreta :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zaraz zawołam wiktorie
Już jestem :-)
no super by było mieć fasolinke w sobie a gdyby to była fasolinka płci męskiej to poszłabym na kolanach do częstochowy
Uważaj żebyś czasem nie musiał iść :-D:-D:tak:
Dziewczynki piszcie piszcie mam dzisiaj dobry humor :-)
Ja też :-)
A jak Ty ja wolasz ? macie jakies tajemne znaki cy cus :-D
Mamy mamy :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry