reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Heksa ja z moim bylym ustalilismy kwote jaka ma mi placic wiec z tym nie mielismy problemow,ale z tego co wiem jak chcialabym dostac np.500zl to na wniosku poprosilabym o troche wieksza kwote aby sad mogl w razie obnizyc troszke...a ja dasz 500zl to sad moze zejsc do 400zl wiec 100zl bedziesz w tzw plecy :tak:

Zapraszam na zupke grzybowa,co prawda z suszonych grzybow zrobilam ale jest pycha :-D

reklama
hej dziewczynki :)
...długo u was nie byłam ale dzis sie wstawiam bardzo pozytywnie :)
Testowałam dzi az 3 razy co prawda mam bardzo słabe kreseczki ale sa ;-) DSCF3619.jpgkazdy robiłam w innej porze dnia (rano południe i wieczór)....mam nadzieje ze testy mnie ie klamia :)

Ania co za cudowne wiesci :-) rozpoczelas dobra passe na naszym wateczku,bardzo sie ciesze ...teraz bedziemy czekac na wiadomosci od Heksy ,bo ona chyba jako nastepna ma testowac:tak:

Ja dziewczyny trzymam kciuki za was :-)
nic nie pisze bo robie biżuterie :-)

Kochana to przeze mnie masz tyle roboty?
Dziękuję Ci, że szykujesz dla mnie wszystko wg moich życzeń...
Jesteś kochana :tak:

Ania CONGRATULATIONS !!!!!!!!!!

Edytko ja jestem pewna, że nie mam po co testować w tym miesiącu... :-(
Mieliśmy jakieś przytulanko około 3 dni przed owu, ale w te "najważniejsze" dni mój M zastrajkował, bo był taki zmęczony.... no i ja nawet nie biorę pod uwagi myśli, że się mogło udać......
To niemozliwe :no:

Żeby mi się chociaż częściej siku chciało, albo żeby mnie cycki bolały.
A tu nic!

Ja ten cykl uznałam za stracony......

Ale tak BARDZO się cieszę z tych 3 testów Ani!!!!!!!!!!!!
Widać wyraźnie II

Ostatnia edycja:
A co ciekawego zamowilas ? Licze na to ze Wiktoria pokaze nam co zrobila dla Ciebie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry