reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Edyta,Asiczka udanych boboseksow :tak::tak: &&&&&&& aby cosik wyszlo z przytulanek :tak:;-)
Edyta zobacze co pokaze nast.wykres i wtedy pojde do gp.i wymusze wizyte u gina i badanie horm.,ale jeszcze poczekam..:tak:
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam:confused: ..dlaczego tylko w kwietniu??
Wiktoria pochwal sie co zrobilas ?,ja lubie ogladac twoja bizu ;-)
Pokaże wam jutro będzie lepsze światło :-):tak:
że też dopiero zobaczyłam wątek,czy mozna się przyłaczyc?;-)
Witamy witamy :-)

reklama
edytka mam teraz 12 dc a ogolnie cykle mam nieregularne ale tak srednio kolo34 dni ale to naprawde sredniiiioooo:tak:wiec nie wiem kiedy zaczynac nie wiem kiedy konczyc boboseksy,od 14 lutego mam brac luteine..

Asiczka z skad masz luteine ? Bo z tego co wiem to w UK jej nie przepisuja //

że też dopiero zobaczyłam wątek,czy mozna się przyłaczyc?;-)

Pewnie ze mozesz,widze ze tak jak ja bedziesz sie starac o czwartego babelka :-)

edyta ja jeszcze na moment tu zagladnelam hihi,kochana luteine dostalam od mojego lekarza gin w Polsce teraz jak w styczniu bylam bo wiem ze tu nie ma szans,sam mi przepisal na uregulowanie cyklu,zobaczymy,mam nadz ze pomoże :)Lece spac dziewczyny dobrej nocki!!!!!!jutro po pracy bede:))papapa

Witam w ten mroźny poranek -30 brrrr. Niedługo idę na zakupy ale jakoś mi się nie chce :no: trochu po sprzątam i będzie :-) Wstawiam obiecane fotki :-) zd 010.jpgzd 009.jpgzd 008.jpgzd 005.jpg

Syneczki gratuluję serdecznie tych 8mm szczęścia!!!

Edytka czekamy na fotkę widoczku z Twojego okna
Ale oczywiście pstryknij jak nie będziesz zajęta mężem :sorry2:

Lemurka
kobitko gdzie Ty za stara na dzieci?????????? :szok:

Nie przejmuj się wiekiem, bo naprawdę 30 latek to jest super wiek i wcale nie za późno!!!!!!!
Powodzenia!!!!!!!!!! :tak:

Madlen
i co, przyszła @?

Asiczka molestuj męża ile się da
Niech z tego będzie dzidzia :tak:
Strasznie spodobało mi się Twoje określenie „bobo sex” :-D

Martika
to wspaniale, że piesio taki grzeczny…

Przypomnij mi jak ona ma na imię?

Ja się zastanawiam jak my naszego dobermana niedługo przewieziemy………

Ja NIE CHCĘ samolotem! :no:
Chcę pojechac z nim autkiem, a wczesniej wszystkie bagaże zabrałoby autko nasze przeprowadzkowe… Żeby w naszym samochodzie były tylko jakies małe bagaże takie potrzebne w podróży…

Mamy kombi i mam z tyłu naprawdę mega duzo miejsca, naszykowałabym tam poslanie dla naszego psiaka…
Nic lepszego nie potrafię wymyślić…

Tylko przeraża mnie te kilkanaście godzin jazdy :szok:

A co do trzeciego lejbika to proszę nic nie marudzić tylko zabrać się w kwietniu do działania i będą efekty, zobaczysz :cool2:

Ewusia witaj!

Też mam syneczka Jasia :tak:

Wiktoria ja nawet już nie spoglądam na te zdjęcia z biżuterią :sorry2:

Udanych zakupków!

reklama
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam:confused: ..dlaczego tylko w kwietniu??
bo bardzo bym chciala miec synka, 2 coreczki juz mam, a zawsze marzyl mi sie synek, tylko w kwietniu bo wtedy oboje z mezem bedziemy po 2,5 miesiacu lykania suplemetow, diety itp typowoo na chlopaka, w kwietniu bo wtedy wedlug kalendarza chinskiego, jedynego w ktorym obie dziewczynki mi sie sprawdzily, wychodzi ,ze moze sie udac, w kwietniu bo strasznie nie chce rodzic w grudniu, a u mnei zawsze wszystko na opak ;) jak nie chce to jest :p kusze los ;) no i wtedy w okolicy owulacji mojej bedzie wiecej jonow dodatnij zwiazanych z fazami ksiezyca...;) wiem kompletne wariactwo ;) no ale co tam ;) jak sie nie uda trudno przezyje ten kolejny raz, bo to juz bedzie 6 cykl staran...wiem nie dlugo sie staram o trzecie dziecko... ale to mnie blokuje, bo do wrzesnia jestem w domu z mlodsza corka, a od wrzesnia jak nie zajde w ciaze, moge spokojnie isc do pracy, badz zaczac cos swojego, a wtedy ciaza bylaby nie na reke, bo jak w poprzednich mialam mdlosci to trzymaly cale dnie, skurcze od poczatku i wogole... :/ poplatane to wszystko... poza tym dieta na chlopaka ;) i suplementy na dluzsza mete nie sa za zdrowe, a nie chce sobie organizmu zmasakrowac potasem i sodem... :/ zeby nie bzlo to nie mam obsesji plci... chcialabym syna dlatego robie wiele by tak sie stalo, ale gdybym zaskoczyla w kwietniu, badz zaliczyla pozniej wpadke z dziewczynka nie bylo by tragedii, kochalabym ja jak dwie pozostale...
nei wiele osob to zrozumie ale co tam ;) kazdy ma prawo do marzen :)

jak sie nie uda trudno ;) przezyje, moze kiedys bede miala wnuki ;)

Ewusia witaj :)

wiktoria sliczne dziela :)

heksa Damia sie nazywa... a wasz Doberman nie jezdzil nigdy z wami w dluzsze trasy autem? bo nasz poprzedni pies to od malego w aucie, nawet 12 h potrafil w bagazniku przesiedziec, czesto nawet przy przerwie w drodze nei chcial z auta wyjsc, auto to byla jego buda ;) mam nadzieje, ze z ta tez tak bedzie... a do co trzeciego malca od kiedy jest Damia nie mam juz tkaiego parcia na babla ;) w koncu i tak jest mi dane byc mama 2 wspanialych dziewczynek :)

milego dnia dziewczyny... ja to codziennie min 4 razy po godzinie jestem na dworze, zaniedlugo bede eskimosem ... bo moze na Bawarii nie tak mrozno jak w polsce bo kolo -15 maks, ale za to sniegu pelno ;)

Ostatnia edycja:
Do góry