reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
hejka,
nie bylo mnie ,bo kurcze jakies paskudztwo mnie zlapalo,lecialo dolem i gora od wczoraj ..jeszcze mnie troche trzyma,ale juz lepiej,najgorzej to bylo w nocy..wrrr
pewnie juz spicie ??,hmmm..to ide poczytac ,co tu naprodukowalyscie ;-)
milej nocki

Hej

A co tu tak pusto,jeszcze nikogo nie bylo :szok:

Ja dopiero teraz wpadlam bo niedawno wrocilismy z miasta,bylismy w Ikei,potem obiad na miescie,no a na koniec spacer...i dopiero niedawno doczlapalismy sie do domku ...maly polegl a ja przyszlam sie przywitac :-)

No to ja tez sie witam,zagladam tu ale widze ze ostatnio sie nic nie dzieje a pisanie samej ze soba jakos tak malo przyjemne:no:Takze dziewczyny poprawcie sie!!!
W pracy dzisiaj kociollll,tyleee ludzi nie wiem po co oni przyjezdzaja tu w taka pogode,nad morzem to glowe chce urwac i zimno....buuuu..bradzo mnie bola dzisiaj cycuchy...hmmm..ale obiacalam soebie ze nie bede sobie nic wkrecac tym razem bo pozniej rozczarowanie:(((
edytka co tam kupilas w IKEA?my sie wybieramy i jakos nie mozemy tam dotrzec,mamy jakas dobra godzinke do liverpoolu a tam jest IKEA wlasnie..no moze kiedys sie wkoncu uda..

jakos cichutko dzisiaj :szok:
Asiczka tempka ladnie skoczyla,wiec owu byla :tak:,teraz trzymam &&&& ,aby nie spadla a na koncu wykresu pojawil sie plusik ;-)i nie smutaj juz,do maja coraz blizej..i bedziecie wszyscy razem ;-)
robilam test i jedna kreska :-(,a ta moja @ jakas dziwna w tym cyklu..niby jest,ale jakby jej nie bylo..nie wiem o co tu chodzi..:confused:

Madlen no to naprawde masz pokrecone cykle ,ja bym sie wybrala do lekarza troszke wczeniej :tak:

Asiczka temp ladna wiec teraz czekamy razem z toba na rzwoj sytuacjii ;-)

Edyta ale ten cykl mam jakis taki poplatany,wczesniej bylo w miare OK,a teraz..juz sama nie wiem o co tu chodzi...:no:

plamienia mam jak na koniec @,a czasami jak sie podcieram albo se paluch wsadze,to jest krew..i badz tu madra,ja juz zglupialam,czy to moja @ czy co ??,juz nic nie kumam :no:..czekam..tylko juz sama nie wiem na co ....

reklama
Asiczka kupilismy lampke do pokoju dzieciakow,mielismy kupic jakas szafke ale nic ciekawego nie bylo...musielismy tez kupic im nowa klawiature i glosniki do kompa bo w starej nie dzialala spacja :sorry2:

Madlen za '@ powinnysmy brac pierwszy dzien krwawienia a nie plamienia...moze wredota sie dopiero zbliza //

Ostatnia edycja:
Do góry