reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama

Jak mija niedziela ???

Ja do 13tej jestem sama z dzieciaczkami ,pozniej bedzie juz mezulek i pewnie uskutecznimy jakis spacerek bo mamy sloneczko :-)

Milej niedzieli...

witam sie i zycze milej niedzieli,u nas tez ladnie i slonecznie :happy:
Edyta wolalabym,aby nie przyszla a test pokazal II kreski ;-)

ale tu cichutko ...
my jeszcze zaliczylismy wieczorny spacerek,ale zimno bylo i smyki ciagnely do domu,w ciagu dnia bylo cieplo,a teraz..brrr.jutro juz poranna pobudka,bo zaczyna sie szkola,ojj ciezko bedzie wstac..:tak:
kolezanka wysle mi z pl.tabletki castagnus,mam nadzieje ze cos pomoga na regulacje moich cykli ;-)
a co u was,jak minela niedziela ?

Edyta nawet nie wiedzialam,ze tutaj sa ,ale ona jeszcze bedzie mi wysylala inne,to przy okazji wysle te :tak:,bo chcialam sobie sama zamowic online,ale drogo wychodza..a nie spieszy mi sie ,w tym tyg.mi kupi i wysle to w nast.powinnam juz dostac ;-),trzeba sie samemu leczyc,jak taki problem z wizyta u gina tutaj..:wściekła/y:

Jest tez polska apteka internetowa Dzialajaca w UK ...maja jakies tam braki ale w ostatecznosci dobre i to ...a to link do apteki http://www.nova-farm.com mysle ze i cennik za wysylke rowniez nie jest wygorowany :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i przepraszam że zaniedbałam was przez weekend ale w piątek w połódnie przyszły wreszcze ksiązki sagi zmierzch izaczelam czytanie tak mnie to wciągneło że nie opchodziła mnie nic innego - jeszcze raz za to przepraszammężowi powiedzałam wczoraj że ma wziąść dziewczynki i jechać do teściów a on do mnie co się w głowe uderzyląś chcesz żebym pojechał bez ciebie ale chciałąm żeby pojechal żebym mogła być sama i pogrążyć się w lekturz a za bardzo się bałąm że czytając moge zacząć płakać no i zgodził się dojechać więc mialm przez jakieś 12 godzin święty spokój skończyłam czytać o 1 w nocy ale nie mogłam zasnąć do 3 nie wiem czemu póżniej śnił mi się Edward nie widziałąm go ale go wołałam to wiem na pewno i czemu do holery w tym czasie musiał obudzić mnie mąż
dzisiaj czekam do 9 i ide do miasta po następne 2 książki tylko najpierw musze coś zjeść bo od piątku wieczora nic nie jadłąm
wiktoria jestem troche złą na Ciebie:-Dczemu mi nie powiedzałaś że zmierzch jest to taka cudowna historia miłośna
i zdradz mi jeden sekret czy Edwrd bedzie z Bella czy znowu ją zostawi tylko to chciałąbym wiedzieć:-)

Ostatnia edycja:
Do góry