reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

ja zerkam i zerkam ale malo sie tu dzialo wiec milczalam i w planowaniu plci pisalam ;) bo informacji nigdy dosc...
ojj nerwobole nie wesolo :/ madlen jak tam @ przyszla ?
madlen zlosliwy ten pasek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiczka moze to byc zagniezdzanie jak rownie dobrze ta krew to wplyw lekow hmmm trudno powiedziec,masz ten sam dzien cyklu co ja a kiedy masz zamiar testowac ?? Ja ostatnio jakas senna jestem,maly wlasnie zasnal wiec ja chyba tez poloze sie i moze przytne komara ...chlopaki ogladaja CN jestesmy juz po obiadku wiec mysle ze nie beda mnie budzic :sorry:

Wiktoria teraz doczytalam ja od zawsze pilam kawe i to kilka szklanek dziennie,nawet przy nerwobolach,ale od jakis 2 lat pijam jedynie rozpuszczalna z mlekiem ;-)

Dziewczynki bede pozniej bo sen mnie dopadl :cool:

Czesc dziewczynki :-)

Mlody jeszcze spi,starszaki juz w szkole,maz bedzie za godzinke wiec poki mam czas to wpadlam do Was z kawka :-pjeja zostalo 9 dni do testowanka a mi sie tak strasznie dluzy :zawstydzona/y:

Milego dnia

wpadam jak zwykle wieczorkiem,ale nie bylo czasu w ciagu dnia
sorry2.gif

u smykow w szkole jest tydzien dla rodzicow i codziennie cos,gl.chodzi o to,aby spedzac z dziecmi w szkole czas a przy okazji dobrze sie bawic..
wink2.gif
,a jak wrocimy ze szkoly to juz czas leci,obiad,lekcje,nim sie obejrze juz wieczor
shocked.gif

kochane trzymajcie kciuki,aby mezowi przesuneli urlop,bo inaczej doopa z wakacji..mamy leciec do znajomych,ale oni maja czas na przelomie lipiec/sierpien a moj ma urlop od polowy sierpnia,wiec mam nadzieje,ze mu zamienia..
yes2.gif

a co tutaj taka cisza ??? :szok:
Wiktoria &&&&&,za wyniki aby byly dobre ;-)
Anrad ja tez czuje wiosne...,zimy to ja nawet nie mialam :-D
Edyta co u ciebie ?,mam nadzieje ze rosie w tobie mala fasolka ;-)&&&&&&&
Asiczka a jak u ciebie,wiadomo juz cos..&&&&& za II kreseczki ;-)
cala reszte pozdrawiam :-)

reklama
Hej

Wpadam na chwileczke powiedziec ze zyje :-p

Madlen u mnie jeszcze nie wiadomo,muszez czekac do 1-szego ...

Asiczka no wlasnie co tam u Ciebie robilas testa ??

Wiktoria licze ze wyniki wyszly dobre :tak:

Do góry