reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamą po raz kolejny............

reklama
No tylko że Ja już skierowanie do szpitala dostałam szyjka się skraca w tępie expresowym rozwarcie na 4 cm tylko że w jednym szpitalu nie mieli respiratora wolnego gdyby dzidzia postanowiła wyjść a w następnym miejsc brak przyjmowali tylko rodzące a że mąż zmotoryzowany to kazali w domu leżeć i zgłośić się jutro.Też mamy nadzieje że tym razem mała poczeka.Pozdrawiam i dziękuje za trzymanie kciuków.

Młoda mamo- to leż ile możesz oszczędzaj się i powodzenia na badaniu!
Trzymamy kciuki mocno. Napisz czy wszystko ok!

Z tym tlumaczeniem to roznie , bo paserb majacy za chwile 4ry lata nie akceptuje tego ze bedzie kolejne dziecko , a za to moj synek przychodzi przytula sie do brzuszka pomaga jak mowie ze mama sie zle czuje potrzebuje polezec ze bedziemy sie bawic na lozku to tez bez gadania to akcepyuje , najlepsze jest jak trzeba bylo mu wytlumaczyc roznice rozmiarow to dalam mu do zalozenia rajty dla malenstwa spodenki , koszulke odrazu zakapowal o co chodzi .... ubaw byl w domu na calego jak ptys chodzil z jedna noga w malych spodnaich i koszulka na jednym reku.... cudo...
Witaj Mloda Mamo -to tak pozattymmmmmmmmmm:-);-)

hej
ja tez będę miała następne maleństwo :)
co prawda nie planowane ale i tak mila niespodzianka.
pozdrawiam

hej Carol-ka
ja tez sie ciesze chociaż troszkę sie boje jak to będzie z dwoma bąbelkami..
czy nie będą sie budzić na wzajem..i czy dam rade.. tzn na pewno dam bo muszę..
ale się zastanawiam czy będzie bardzo ciężko?
bo jednak z małym tez nie było łatwo ..a teraz dwóch...hehe
Ale myślę ze najgorsze pierwsze miesiące , później juz będzie super.
pozdrawiam

Witajcie :-)
Dwa lata temu zakładałam wątek listopadowy. Maja co prawda urodziła się w październiku ale termin miałam na listopad. A teraz czekamy na następne listopadowe dzieciątko :-)

Młoda mamo ja też się boję przedwcześnie urodzić, ale na razie odganiam złe myśli i jest dobrze :-) Trzymaj się dzielnie do Listopada.

Witam
Dawno tu do Was nie zaglądałam :tak: a spodziewam się kolejnego maleństwa, dodam że planowaliśmy ale niepokój jak to będzie z dwojką i tak jest

reklama
hej, a ja juz mam dwa bąbelki, maleńka ma 3tyg i 2 dni :)
nie jest łatwo bo starszy to łobuz (2l, 4m) ale na szczęście dziewczynka to śpioch..
Kiedyś jak ktos mi powiedział ze noworodek spi 20 godzin dziennie to wyśmiałam...
a teraz jestem w szoku ..
ale jak by bylo inaczej to bym oszalała z nimi :)

Do góry