reklama

Mama u lekarza

magdus ja je brałam po ciąży z kacperkiem s[rawdzały się super nie było żadnych skutków ubocznych.

samaola
Jak karmiłam Kacperka cycem ale tylko samym cycem bez dokarmiania to okres dostałam dopiero prawie po roku. a teraz nie wiem jak to będzie ale na razie nie czuję żeby coś się zbliżało

reklama
No właśnie, zastanawiam się jak to będzie, bo mam założoną wkładkę i skąd mam wiedzieć czy mimo niej zaszłam w ciążę czy nie jeśli nie mam miesiączki? Co miesiąc mam robić testy? Stresa mam całkowitego choć lekarz mówił mi, że "po to się zakłada wkładkę by w ciążę nie zachodzić"...aj nie wiem co mam myśleć...

Ja tez mam Noriday tylko mam maly problem ,bo kiedy je dostalam karmilam jeszcze piersia ale kilka dni pozniej pokarm sie skonczyl Teraz nie wiem czy mam czekac na okres czy zaczac brac juz teraz A ty Lajfiku kiedy zaczelas je brac?
glitterfy070514T992D37.gif

Cerazette to minipigulka, a Noriday tez?
Jesli tak to z tego co wiem wszystkie minipigulki sie stosuje tak samo... 28dni bez przerwy i kolejne opakowanie :tak:

Mysia masz brac caly czas te same tabletki czy lekarz przepisal ci inne skoro nie kramisz piersia, bo wtedy mozesz brac juz normalne antykoncepcyjne?> Te normalne to raczej trzeba cekac na okres, a jesli bierzesz minipigulke to mnie gin powiedzial zeby brac jak najszybciej po skonczonym pologu ;-)

Lekarz powiedzial mi ze moge brac te tabletki z tym ze musze zaczekac do pierwszej miesiaczki Gdybym karmila piersia moglabym zaczac brac juz teraz ale niestety musze czekac:wściekła/y:
glitterfy170058T540D33.gif

Dziewczyny witajcie!!!
w koncu mam chwilke. Moj maly łobuz spi:)
Mam pytanie. Dzis mija dokladnie 5 tyg od porodu (cc). Juz jakis tydzien temu spróbowalismy sie kochac ( bo juz nie krwawilam) z prezerwatywa i bylo fajnie:) Bolalo troszke na poczatku i czulam sie jakbym 2 raz tracila cnotę:) i mialam orgazm. Po tym znów zaczela leciec mi krew. Taka żywo czerwona, w umiarkowanej ilosci. i 2 dni mnie brzuch bolal a krew leciala jakies 4 dni. Dzis juz nie leci. Zastanawiam sie czy to byl juz okres czy tylko skutek orgazmu???? Ciągle karmię piersia i nie dokarmiam niczym maluszka. Czy ja juz jestem płodna??? To chyba za wczesnie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry