Kamylka
Entuzjast(k)a
Ja jak zjem jablko na kolacje to po 2 godzinach jestem taka glodna,ze bym konia z kopytami zjadladla mnie najlepsza dieta to jabłko na kolację,![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak zjem jablko na kolacje to po 2 godzinach jestem taka glodna,ze bym konia z kopytami zjadladla mnie najlepsza dieta to jabłko na kolację,![]()

kamylka, co dziennie pcham swoją kolejke, ale ja potrzebuje szybciej chodzić, a z dzieciakami to jak ze ślimakiem na randce, najgorsze jest to że tu ciągle leje, i cały czas autkiem po chłopaków jezdze. a zreszta przydała by mi się bratnia duszyczka do towazystwa do tego chodzenia , a tu bida psiapsiuła pracuje.Mikimauro a jak nowy wozek?Zadowolona jestes?Moze rob sobie codziennie taki szybki marsz z dzieciakami,jakies 20 minut i obejdzie sie bez diety;-)

zgadzam się z larkaa bo nie o to chodzi by się zagłodzić i odwodnić tylko żeby schudnąć, ale przy tym odżywiać się racjonalnie.dla mnie najlepsza dieta to jabłko na kolację, zero słodyczy i jedzenie tego samego co zawsze tylko w mniejszych ilościach typu: na śniadanko jedna kromka, albo jogurt z musli, na drugie śniadanie owoca albo deserek mleczny, obiadek jaki chcemy i potem wieczorem już tylko jabłko![]()
było fatalnie, bo tak jak pisze Kamylka bolała mnie głowa i w ogóle nie miałam energii. Wytrzymałam, schudłam ale więcej tego niezrobię.
no niestety pomyliłaś sie heheheh ja bardziej z tej lewejlajfik- bo ty pewnie jesteś ta babka z prawej strony suwaczka u ardzesh
ja niestety nie![]()

........
Wciąży mogłam stosowac zovirax ale w bardzo ograniczonej ilości, teraz chciałabym te plasterki compeed, bo to syfiasto wygląda i szczypie, ale nie wiem czy przy karmieniu piersią można cokolwiek.
Teraz coś grozi Zosi z mojej strony?