reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Widzę, że nie tylko ja o jedzeniu myślę non-stop !!!
aga mnie też ta kaczka od razu się z jedzeniem skojarzyła.;-);-);-);-)
a ja dziś zgrzeszyłam... twister w KFC (no nie mogłam się powstrzymać !!!)
aga mnie też ta kaczka od razu się z jedzeniem skojarzyła.;-);-);-);-)
a ja dziś zgrzeszyłam... twister w KFC (no nie mogłam się powstrzymać !!!)
Zeszłyście na temat fast-foodów a mi nie wolno ich jeść, bo zakazane mam wszystko co smażone, tłuste i z cukrem
ostatnio kupiłam sobie i tak frytki mrożone i w piekarniku upiekłam, nie były smażone ;-) pije ostatnio za to coca-cole zero odgazowaną, dobrze robi na żołądek i jest oczywiście moczopędna
Aga mam tak samo jak Ty, synek nie lubi jak leże na prawym boku, bo gniote mu wtedy nóżki i kopie niemiłosiernie. I też mam wrażenie jakbym miała pełno siniaków od środka, niemiłe uczucie, prawda? Ale u nas w szpitalu przy KTG można wybrać sobie bok na którym chce się leżeć, wkońcu badanie trwa jakies 30min i trzeba wygodnie się położyć.
Dziewczyny życze wszystkim miłej zabawy dzisiaj i szczęśliwego Nowego Roku oczywiście, zebyśmy wszystkie dotrwały do terminu porodu i szczęśliwie urodziły zdrowe dzidziusie
ostatnio kupiłam sobie i tak frytki mrożone i w piekarniku upiekłam, nie były smażone ;-) pije ostatnio za to coca-cole zero odgazowaną, dobrze robi na żołądek i jest oczywiście moczopędna
Aga mam tak samo jak Ty, synek nie lubi jak leże na prawym boku, bo gniote mu wtedy nóżki i kopie niemiłosiernie. I też mam wrażenie jakbym miała pełno siniaków od środka, niemiłe uczucie, prawda? Ale u nas w szpitalu przy KTG można wybrać sobie bok na którym chce się leżeć, wkońcu badanie trwa jakies 30min i trzeba wygodnie się położyć.
Dziewczyny życze wszystkim miłej zabawy dzisiaj i szczęśliwego Nowego Roku oczywiście, zebyśmy wszystkie dotrwały do terminu porodu i szczęśliwie urodziły zdrowe dzidziusie

pbg
mama Zuzanki ;)
co do frytek to nie moglam ostatnio sie powstrzymac i kupilam sobie wielka paczke
potem jeszcze popcorn do mikrofali...
w koncu w ciazy mozna nieraz poszalec
a co do KFC to byla moja pierwsza w zyciu praca :-) bardzo mile wspominam i do dzis czesto odwiedzam - Twister mniammm...:-)
potem jeszcze popcorn do mikrofali...
w koncu w ciazy mozna nieraz poszalec a co do KFC to byla moja pierwsza w zyciu praca :-) bardzo mile wspominam i do dzis czesto odwiedzam - Twister mniammm...:-)
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
habcia 

masz dietę i pijesz coca colę 

To przecież bomba cukrzana 

.

masz dietę i pijesz coca colę 

To przecież bomba cukrzana 

.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 19