reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
czytajac wasze posty zaczynam sie martwic, ze moja dzidzia wcale nie chce zobaczyc mamusi
brzuszek nie dotyka w ogole piersi - nawet gdy siedze, pepek caly czas widoczny (tez tak zostanie), nie czuje zadnych skurczow ani boli
martwie sie bo kolezanka z pracy przenosila prawie 3 tyg
M ma zapisany tylko miesiac przerwy w kontrakcie i nie chcialabym rodzic sama 
brzuszek nie dotyka w ogole piersi - nawet gdy siedze, pepek caly czas widoczny (tez tak zostanie), nie czuje zadnych skurczow ani bolimartwie sie bo kolezanka z pracy przenosila prawie 3 tyg
M ma zapisany tylko miesiac przerwy w kontrakcie i nie chcialabym rodzic sama 
Ja jak zwylke bede Wam lamentowac :/ Ale musze się Wam wygadac. Znow mam te cholerne skurcze, bola mnie baardzo. Sa takie mocne jak w pierwszy dzien okresu
Caly czas leze, od 4 dni tylko do lazienki wychodze, a ona nadal są. Do tego duszności i kołatanie serca 
Niunia8381
Fanka BB :)
Moja gin powiedziała, że jakby coś się działo to od razu by mnie u nas do szpitala przyjęła, ale tu brak specjalistów w tej dziedzinie dlatego woli, żeby mnie specjalista obejrzał, a tym nie dali jeszcze kontraktów na nowy rok. Mam telefon osobisty do ginki i mam tylko dzwonić jakby coś i jechać do szpitala i ona też przyjedzie. Ale ja czuję się dobrze tylko czuję ten rozpór wód płodowych, jakbym miała zaraz pęknąć
Dobrze, że mam ten internet bo bym z nudów umarła, ja nie umiem tak nic nie robić hihi. Mąż mnie tylko ciągle gania, żebym leżała
Dobrze, że mam ten internet bo bym z nudów umarła, ja nie umiem tak nic nie robić hihi. Mąż mnie tylko ciągle gania, żebym leżała
pbg
mama Zuzanki ;)
Ja jak zwylke bede Wam lamentowac :/ Ale musze się Wam wygadac. Znow mam te cholerne skurcze, bola mnie baardzo. Sa takie mocne jak w pierwszy dzien okresuCaly czas leze, od 4 dni tylko do lazienki wychodze, a ona nadal są. Do tego duszności i kołatanie serca
![]()
na twoim miejscu pojechalabym po prostu do szpitala, na patologii zrobia ci wtedy wszyskie badania i pewnie zatrzymaja na 3 dni - za mniej nie placi NFZ, oddzial ma te zalete, ze jest tam wielu lekarzy i mozna uslyszec wiecej porad i opinii
a teraz 3maj sie mocno i nie daj malemu wyjsc za wczsnie;-)
Dziewczyny jak czytam to co piszecie o szpitalach to jestem w szoku
mieszkacie w "dużych" miastach i moje miasto w którym bedę rodzić to w porównaniu z Waszym pipidówka ale NIE BYŁO NIGDY problemów o jakich Wy piszecie
-j- to pobranie trwa chwilkę więc nawet nie zauważysz że jest nieprzyjemne. A co do czekania to u Nas jest trochę dłużej bo szpital wysyła :materiał" do innego miasta więc nie wiem ile to dokładnie trwa u Ciebie.

mieszkacie w "dużych" miastach i moje miasto w którym bedę rodzić to w porównaniu z Waszym pipidówka ale NIE BYŁO NIGDY problemów o jakich Wy piszecie-j- to pobranie trwa chwilkę więc nawet nie zauważysz że jest nieprzyjemne. A co do czekania to u Nas jest trochę dłużej bo szpital wysyła :materiał" do innego miasta więc nie wiem ile to dokładnie trwa u Ciebie.
Habcia leż. Mnie też boli, bardzo boli, nad żebrem i w tym samym miejscu na plecach, i to jest mocny ból. Leżenie na lewym boku nie pomaga, nic nie pomaga, moja niunia funduje mi takie jazdy. Mam ochotę wrzeszceć, że nie wytrzymam, ale co to da. Pokora i cierpliwość ponad wszystko.
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
habcia a może tobie nawet wstawanie do kibelka szkodzi. Wiem, że jak laski leżą na podtrzymaniu w szpitalu, to nawet wstawać do kibelka im nie wolno. Może kupcie basen i załatwiaj się do niego. Albo może komputer ma też jakiś wpływ, bo wiem że w kodeks pracy zapewnia kobietom w ciąży zmianę stanowiska pracy, od jakiegoś miesiąca ciąży i nie mogą pracować przy komputerze. A ty cały czas w sieci jesteś, może to co emituje komputer źle wpływa n twoje samopoczucie?
Ostatnia edycja: