• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ja też już nie mogę się doczekać aż Milutek zacznie po ludzku gadać, na razie tylko tata i brum brum. Ale bebla po swojemu cały okrągły dzień, więc przypuszczam, że jak już załapie i zacznie, to będziemy mieć małą gadułę w domu :)

reklama
Kuba dołączył do swojego słownika wyraz:
" lialia"(tzn.lala),"cioci"(ciocia),"nana"(banan):-D

Gratki dla Kubulka!!:-) żeby tak mój Hubek cos ruszył z tym mówieniem...narazie tylko "bam" i "mama", no ale dobre i to:-)
no i od niedzieli udaje formułę1 - po wyscigu Kubicy:-D robi buźką brrrrrrruummmm i rączkami udaje, że kręci kierownicą:-D

Gratuacje dla Antka :tak:

A ja się w końcu doczekałam, że Oliwka mówi "mama", zawsze kiedy ją poproszę, albo kiedy pyta ktoś pokazując na mnie: "Kto to jest?".

Oprócz tego zaczęła rano po wstaniu lub jak ktoś wchodzi znany jej do domu mówić "hej!". Paulina zawsze do niej tak mówiła z konkretną intonacją głosu i Oli od wczoraj też tak zaczęła mówić z taką samą intonacją :-D

reklama
w końcu się doczekałam :-)

Antek zrobił dzisiaj sam dwa kroczki :-):-):-)
Gratulujemy:tak::tak::tak:
Gratuacje dla Antka :tak:

A ja się w końcu doczekałam, że Oliwka mówi "mama", zawsze kiedy ją poproszę, albo kiedy pyta ktoś pokazując na mnie: "Kto to jest?".

Oprócz tego zaczęła rano po wstaniu lub jak ktoś wchodzi znany jej do domu mówić "hej!". Paulina zawsze do niej tak mówiła z konkretną intonacją głosu i Oli od wczoraj też tak zaczęła mówić z taką samą intonacją :-D
I tu rowniez Gratulujemy:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry