reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Gratulujemy dzieciaczkom nowych umiejętności:tak:
Małgosia na razie też mówi tylko kilka wyrazów i dużo innych w swoim języku;-)

reklama
Konrad mowi....dokladnie nic nie mowi:no::-D:-D:-D.Nie przejmuje sie tym,bo Bartus jak skonczyl 2 latka powiedzial dopiero tata,po miesiacu mama i potem jakos poszło.Za to Dominisia w wieku 1,5 roku slicznie,wyraznie mowila zdaniami.Chłopaki maja mowe po tatusiu:-p;-):tak:

gratulujemy nowych umiejętności :tak::-)

Antek w normalnym języku tez mało mówi: mama, tata, baba, dzidzia
reszta po swojemu ;-) ale idzie się jakoś z nim dogadać :-D

naśladuje:
pieska
kotka
krówkę
kurkę
gąskę
żabkę
konika
świnkę

kilka dni temu ułożył zdanie z trzech wyrazów :-p

gratulacje dla Antka. Szczegolnie za pierwsze zdanie :-):-):-)

Filip mówi coraz częsciej "hej" lub "śeść"(cześć)..i osiągniecie ostatnich kilku dni: "duje" co oznacz dziękuje..i jak ja mu coś dam i mówię proszę to on bierze i "duje"

No co Ty Gosia chcesz, ślicznie mała rysuje :-)
Na dodatek sprząta po sobie :tak::-D

Z nowych wyrazów Oliwki: pesek (piesek), buty, koń i katka (kaczka). Najśmieszniej wychodzi jej koń - coś między koń a kuń :-D

A jak się czegoś wystraszy, to mówi „bój”, pewnie stąd się to wzięło, że jak się czegoś przestraszyła, to jej mówiłam zawsze „nie bój się”.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiad jak zwykle jestemw szoku.Ale Oli rozgadana.
Kuby nowość to "byba"czyli ryba:-D
A na misia mówi" bugi",skąd mu sie to wzieło?nie mam pojęcia.:-D
Poza tym na świnkę mówi "pepa" jak z bajki(raz widział i mu sie spodobało):tak:
To moje dziecko tworzy nowy język chyba:-D

Do góry