reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
hihi ale wzbudzilyscie we mnie ciekawosc z tymi zagadkami......
Ja nie mam pojecia co to koke, a co do Oliwci to bym obstawiala na to ze mama ma dac jej jesc , ALE JUZ WIEM ZE TO NIE TO:/.......
łoko to moze oko?????....hihi....

Jak wroce z pracy macie juz napisac o co loto oki:)))))

Matko jakie zagadki....

Oliwka pokazała siebie w lustrze lub na zdjeciu i chciała powiedzieć, Mama tam jest Oli

Sarki koke - nie ma totalnie pomysłu

Emilka pokazała dziadkowi, że Roki pogryzł misia i jest niedobry
a łoko - oko, ogon

[FONT=&quot]Filip przystopował z dokładnym wypowiadaniem słów, teraz stara sie tworzyć coś tam na wzór naszych zdań, ale po swojemu...jednak bardzo dużo rozumie, praktycznie wszystko...odpowiada często tak lub nie na pytanie i często pyta "a cio?" co oznacza co to?[/FONT]

Natomiast rewelacyjnie trzyma równowagę i super balastuje ciałem, robi przewroty w przód, skacze wchodzi i schodzi bez problemu po schodach, sam wskakuje i wyskakuje z wanny, podciąga sie za stołowy blat i robi brzuszki...i coraz lepiej pływa

Jesli chodzi o jedzenie to sam wcina od dobrych 4 miesięcy, jak nie więcej...juz sie nie brudzi i jestem z tego bardzo zadowolona...jednak konieczne jest jedzenie dużymi sztućcami jak rodzice...plastiki odpadają...natomiast dobrze, zę talerze mogą byc z melaniny, bo inaczej wszystkich bym sie pozbyła...bo miał taki zwyczaj po opróżnieniu talerza rzucać nim na podłogę....ale to już też za nami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A Mama am Oli
oznacza
Mama karmi Oliwkę / Mama daje jeść Oliwce.
-tak powiedziała, jak ją sobie posadziłam na kolanach i wkładałam jej wydrylowane wiśnie do buzi.

reklama
Do góry