• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
jejcia, Koralikowa to bardzo smutne co piszesz. Też nie znam sytuacji wiec trudno cos poradzić, ale niestety są też sytuacje w których walka o zwiazek oznacza zniszczenie siebie, wiec nie zawsze warto...
Wierze że podejmiecie dobrą decyzję, rozmawiajcie, rozważcie wszystko, niestety wydaje mi sie że dziecko nie powinno byc powodem trwania na siłę w związku który niszczy, choc nie będzie Ci łatwo.. Trzymaj się dzielnie!

Koralikowa trzymaj się dzielnie!!! nic nie dzieje się bez przyczyny, a zawsze po takcih kryzysach jest lepiej :*
To mi się urlop zaczął... mieszkanie nam zalało... 3 razy i to z kibla... hydraulicy byli 3 razy i nic nie zrobili, dopiero dzisiaj jak zadz i im nawsadzaliśmy to porządnie pion przepchali... Ale panele popuchły i ooo...;/ widok okropny, z łazienki się woda wylewała aż do kuchni

Koralikowa- ciąża to szczególny okres i wiem, że wiele par przechodzi wtedy kryzys. I u mnie nie jest najlepiej, a moja koleżanka w pierwszej ciąży tak się kłóciła z ojcem dziecka, że on się wyprowadził i też prawie nastąpił koniec. A teraz nie kłócą się prawie wcale, więc weź to pod uwagę podejmując ostateczną decyzję. A co do niej to nie wnikam, bo nie znam sytuacji. 3maj się!

Dziewczyny, od wczoraj czuję się nie za dobrze i ciągle robi mi się słabo. Jak tylko sie bardziej wysilę to od razu mroczki przed oczaami (nawet jak postoję przy kuchence). Nie wiem, myślicie, że takie coś trzeba skonsultować z lekarzem? Do tego wszystkiego 2 dni gorzej pojadłam, mało warzyw i owoców, a znowu mam zaparcie i kłuje mnie w podbrzuszu echhhhh

Zrobiłam za to dzisiaj pyszny obiad, schab w sosie kurkowym z mizerią, pychaaaaaaa polecam!

Pauletta, dawno robiłaś morfologie? Może hemoglobina Ci spadła? Nie zaszkodzi powtórzyć. Idź nawet do internisty, poradzisz się, może da skierowanie na pobranie krwi.
Codziennie piję kawę zbożową i pomaga mi w zaparciach. Jak nie idzie, to normalna mała kawka z mlekiem. To zawsze na mnie działało :-)

i wrzucaj ten przepis! Uwielbiam kurki :tak:

Oregano- ja miałam hemo dość wysoką, jak zwykle. Przed chwilą zmierzyłam ciśnienie i okazało sie, że mam niskie:szok: Nieżle. w poprzedniej ciąży miałam non stop wysokie i nawet brałam w końcówce dopegyt. Nie nadążam;) Wypiłam już 3 szklanki mineralnki i kawę z mlekiem i cudownie ozdrowiałam, chyba jestem non stop odwodniona.

A schab upiekłam normalnie na kanapki i jakoś tak dużo go wyszło, więc zeszkliłam na patelni cebulkę, dużo posiekanych kurek, łyżkę śmietany i garść kopru, do tego ciutkę soli, potem zblendowałam i potem spowrotem na patelnię, do tego schab i podgarzłam- mega pyszne wyszło. A jak lubisz kurki to polecam również makaron w sosie śmiet-serowym (ser pleśniowy albo gorgonzola), szynką, kurkami włąsnie i koprem. Ten przepis podłapałam w super restauracji włoskiej w Gdyni i wychodzi przepyszny!

Pauletta, na mnie tez działa kawa z mlekiem. Teraz staram sie unikać kofeiny ale anatol z mlekiem tez działa.
Ten przepis na sos na pewno wyprobuje tylko zastąpie je pieczrkami albo portobello z nadzieja ze będzie zjadliwe :-)

Hej Dziewczyny :-)

mamaktosiapozazdrościć mężusia! :tak: mój mnie rozpieszcza samym tym, że spełnia moje zachcianki jak leci, to nie narzekam, ale randka by się przydała zanim utoniemy w pieluchach;-)

JoLteż bym tak chciała nie narzekać w ogóle :tak: Ale i tak nie jest źle, więc trzeba się cieszyć ;-)

Koralikowawspieram duchowo jak mogę....cokolwiek postanowisz, to Twoja decyzja i rób tak, żebyś Ty była szczęśliwa...Życie jest przewrotne i może się wszystko ułożyć :*

Pauletttakrew zbadaj koniecznie, moja kuzynka też tak miała i się okazało, że anemia ją dopadła, zobaczysz, ze uzupełnisz witaminki i będzie ok :tak: A ja ostatnio regularnie jem activię i jogurty z ziarnami zbóż i mi pomagają w zaparciach :-) No i tak jak u Was kawka też pomaga:-)

Ja wczoraj pucowałam łazienki i myślałam, ze ducha wyzionę ;-) Za to dziś od południa leniu****ę i zaraz zjem lody (ochotę mam niewyobrażalną) i arbuza:-D

Buziaki Kochane :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry