• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
A ja Drogie Mamusie wreszcie przestałam się topić! :-D U nas 20 na plusie, chłodny wiaterek i zachmurzenie, ale przynajmniej czuję że żyję, a nie tak jak w ostatnie dni ;-) Mój Szkrab wreszcie dokazuje w brzuszku bo też leniuchował na tym gorącu, więc jestem spokojniejsza i chociaż czasem coś gdzieś zaboli (jak to w tym stanie), to jest ok :tak:

mamaktosia ja na szczęście na razie w nocy nie wstaję do toalety albo wstaję tylko raz, ale zawsze coś mnie musi w nocy rozbudzić jak na złość;-)

MamUśKaaa88 ciekawie się u Ciebie zapowiada! :) Powodzenia na usg i miłego pobytu na Mazurach :tak:

Ja uciekam na łazanki:-D Miłego dnia :*

Awunia1234, podziel sie przepisem na lazanki:tak:

Mnie teraz boli głowa...jak nie urok to przemarsz wojsk... Jestem niewyspana i zła, a mój M wykyslil festiwal piwa, jedzie z kumplami. No cóż ja sie zadowole zakupami w spożywczym W towarzystwie mojej małej :-) zapowiada sie super weekend

no ja w sumie też trochę senny dzień mam, ale poleciałam na zakupki, troszkę "na ciuchy" (kupiłam pajaca, półśpiochy i spodenki ;) ), a wieczorem mają wpaść znajomi z dzieciaczkami na noc, więc muszę coś do jedzonka przygotować, więc zapowiada się miły wieczór:)

A ja się pochwalę mąż mnie wczoraj zaprosił na randkę :-) zabrał mnie do Jeefsa na same pyszności i jak tu się pilnować z wagą ? Jadłam Quesedrilas i nachos z fasolą , salsą , boczkiem i guacamole zapiekane z serem , a do tego obaliłam 2 lemoniady ... przyśpiewywał nam Elvis ... było bossko , jak 15 lat temu... Dziś grill z rodzinką . Ale żeby nie było za kolorowo cały czas towarzyszą mi te plamienia , a wczoraj cieszyłam się że przeszło ...

Miłego i wreszcie chłodnego wieczorku !

Heloł :-)

mało zaglądam, bo w pracy sezon urlopowy w pełni i roboty strasznie dużo ...
a po pracy w domu ... jeszcze więcej :-D
ale na szczęście u mnie 2 trymestr absolutnie książkowy i czuję się bardzo dobrze :tak:

awunia, my też wreszcie się nie topimy :-) powiem szczerze, że dziś na wieczornym spacerze udało mi się nawet zmarznąć :shocked2: w jeansach i sweterku !!!

mamaktosia, ładnie Cię M rozpieszcza :-)
Mamuśka, &&& za USG !!! i za pogodę na urlopie :tak:
Tiluchna, mam nadzieję, że łożysko się ładnie podniesie i oszczędzi Ci stresu :tak:

zmykam do prasowania, bo temp wreszcie na to pozwala ...

Hej

U mnie troche zle,humor tez nie taki.
Rozstaje sie z facetem-mamy mega kryzys,a to juz koniec tego zwiazku bedzie.
Sama bede chowac dzidziusia.
Nie mam sil na nic,sory ze tak mnie malo ostatnio,ale same rozumiecie.
Milej niedzieli.

Koralikowa - :szok: o rany ! Strasznie ci współczuję , nie wiem co ci powiedzieć żeby to głupio nie zabrzmiało ...:zawstydzona/y: Może warto powalczyć ? Nie znam dobrze sytuacji , ale mnie samotność przeraża , bez względu na to co postanowisz będziemy cię z dziewczynami wspierały jak tylko umiemy ! Jesteśmy z tobą kochana !

Niezapominajka - widzę że też tam zaglądacie :-D no kurczak oczywiście , nie przepadam za mięsem , ale na kurczaczka się skuszę czasem ...Następnym razem mamy zamiar się tam wybrać z synem , bo teraz byliśmy sami , a młody u babci . Nie jadłam tam nic z oferty śniadaniowej , a chętnie bym spróbowała , ale takie " śnianko " pewnie ma z 2000 kcal :szok:

JoL - no to zazdrościmy :-D u mnie niby książkowo , energi mam mnóstwo , planów tysiące , a muszę prowadzić tryb życia oszczędzający , przez te cholerne plamienia z kosmosu.

Miłej niedzieli !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry