reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

vici no ja się własnie nastawiam, że to się bardzo zmieni i czasu dla siebie pewnie nie będę miała, przynajmniej na początku ;)
awunia no ja cały czas wierzę, ze mi się będzie łożysko podnosiło a chociażby nie będzie się obniżało i będzie poró sn ;) Generalnie na co dzień też mam sporo energii. Koleżanka mi nawet powiedziała, że ciąża na mnie dobrze wpływa;D ale mam dni lenia, że totalnie mi się nic nie chce :)
Lecę do ginkaaa. Będzie wynik glukozy, więc mam nadzieję, że ok ;)

reklama
Mamuśka powodzenia na wizycie, oby z glukozą wszystko było okej!
Aneeczka, Aia ja dziś też byłam na bazarze w poszukiwaniu butów i co nie było tych, które upatrzyłam sobie 2 tyg temu.. Poczekam do października na pensję i kupię jedne w CCC bo widziałam fajne:-)
Ja jako pierworódka korzystam maksymalnie z wolnego, ale czasem są dni, że nudzi mi się okrutnie i wróciłabym do pracy z chęcią, ale niestety miałam bardziej fizyczną pracę..

Ag KrK a długo już na zwolnieniu jesteś? Ja jeszcze nie zdążyłam się znudzić, póki co miałam dwa dni lenia, bo ciągle coś sobie wymyślam ;)
Po wizycie wszystko spoko, więcej na odpowiednim wątku ;)

Mamuśka ja byłam na 3 zajęciach dzisiaj. Niedługo się jakieś nowe zaczynają z tego co wiem, ale późno się kończą. W każdym razie możesz zadzwonić i się dogadać, że na ostatnie zajęcia pójdziesz szybciej z inna grupą. Ja miałam taką możliwość, bo byłam na liście rezerwowych, ale na szczęście miejsce się zwolniło :)

Ja mam smutny dzien. Wspomnialam wam niedawno o dziewczynie u mnie w rodzinie, która miała raka piersi. Właśnie dzisiaj przegrała z nim walkę . Nie zdążyła nacieszyć sie synkiem ... Jest mi tak cholernie zle, nie moge pozbierać myśli...

Ag - Krk - tez jestem od czerwca na zwolnieniu (tez fizyczna praca) i przyznam - troche sie lenie, ale jeszcze nei było dnia żebym nie miała co robić i sie nudziła i chciała wrocic do pracy :) zreszta jestem tam raz na miesiac zawiezc zwolnienie i zawsze pare godzin spedzam przy okazji na pogaduszkach :) Ale to jest owocne lenistwo w sumie na codzień, sporo przetworów zrobiłam, gotuje, sprzatam, ogarniam, ogladam serial, pracuje dorywczo troche, spotykam sie ze znajomymi itd :)

reklama
Hej Mamusie

Przekazuję informację i serdecznie zapraszam na krakowską edycję MIĘDZYNARODOWEGO TYGODNIA BLISKOŚCI, który już tuż tuż - od 7 do 12 października. Będą warsztaty chustowe, profilaktyka zadławień, warsztaty psychologiczne, slajdowiska, wykłady, baby-joga i wiele wiele innych - I WSZYSTKIE BEZPŁATNE!

szczegóły znajdziecie tu:
Międzynarodowy Tydzień Bliskości 2013

lub tu:
https://www.facebook.com/events/1419925691560010/?ref_newsfeed_story_type=regular

Naprawdę warto skorzystać!! Tegoroczne hasło - DAJ SIĘ PONIEŚĆ! :-)

Zobacz załącznik 584572

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry