reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

niee 10 sezon teraz się zaczyna;-) a mi się podoba, faktycznie czasami nudne odcinki były ale jak dla mnie ten serial jest okej, poza nim nic innego nie oglądam/oglądałam bo nic mnie nie wkręciło, chociaż brat poleca mi jakiś teraz bardzo popularny więc tez zacznę oglądać jak mnie wciągnie :-)

reklama
Mały zasnął a ja wykąpana relaksuję się ciszą.
Skurcze znowu się odzywają:(

awunia moim zdaniem dwójka to wystarczająca ilość pociech no zdarzyć się może że i trójka się trafi ale więcej to bym nie chciała na pewno:sorry2:

Ostatnia edycja:
Marika, porod jak wyjety z thillera. Nie wiedzialalm ze takie szpitale jeszcze istnieja
koralikowa, fajnie bylo na fest. tylko BARDZO goraco. Atrakcji nie sposob zliczyc,ale po 3 godz moje dziecko chcialo wracac do domu, a umeczone usnelo w samoochodzie.Kolacja tez super. To jest jedna z knajp w ktorych kucharze zabawiaja dzieci wiec nie bylo nudno.
MOj bro dzisiaj rano polecial ....tak jakos pusto i smutno
smutamama, wywalilabym na zbity ryj takiego faceta. Drugi pajac koralikowej.. Kuzwa sie co z tymi facetami dzieje...
Baska, a jaka herbate pijesz, bezkofeinowa?
...no to Synus maial zabawe, kot chyba tez haha..
Mnie ostatnio naszlo na inke z mlekiem i tak sobie serwuje ze 2-3 dziennie. Zwykla kawe odstawilam w 90% i wcale mi jej nie brakuje, ale wciaz uwielbiam jej zapach kiedy moj M popija.
mamaktosia, gratki dla szwagierki

Co do brzuchatek, tutaj jest inna kultura. JAK jade np po zakupy to czasem w sklepie na sile biora ode mnie wozek i pakuja wszytsko do auta. Dzisiaj odwozilam brata na lotnisko i odpadla mi wycieraczka z przedniej szyby w sam. Zjechalam na pobocze zeby ja zalozc, to nie przesadzajac co drugi kierowca sie zatrzymywal oferujac pomoc. Ta uprzejmosc wciaz mnie zaskakuje...

Lece konczyc obiad. Dzisiaj jednogarnkowy, aby szybciej.
pap

Byłam dzisiaj u doktorka i Zosia ma się dobrze, ale wg USG waży już 1720g! Przytyła ok 700g przez 3 tyg i lekarz powiedział,że jak tak dalej pójdzie to możliwe, że będzie potrzebne cc :/ Ale okaże się pod koniec listopada. Jest też duże prawdopodobieństwo, że urodzi się szybciej, bo wg wymiarów zawsze była tydzień do przodu, ale dzisiaj już jest 2 tyg :) Mam nadzieję, że nie będzie wazyła powyżej 4kg!

U nas ok ( na wątku ) na liście pozostała czapka , rękawiczki i szalik ;-)
Szczerze to ta ciąża nie za bardzo mi sie podoba ... codziennie mnie coś boli normalnie :baffled: wymiękam normalnie, chyba mam depresję przedporodową :-D a m mi truje o 3 dziecku :szok: chyba jak je urodzi

mamaktosia ja 2 ciąże tez znoszę zle...licze ze te 2 miechy zlecą szybko...męczę sie jak stara baba,czuję się zresztą tak...skurcze,duszności,mało snu...lipa...skacze teraz jak najęty:-D

zarejestrowałam sie w rossmanie w rossne.pl któraś korzysta z tego ?

niezapominajka na początku też piłam inkę ale jakoś mnie odrzuciło od niej.
Żeby u Nas byli tacy uprzejmi ludzie;/
magda a wolisz sn czy cc?Wiesz pytam bo ja zawsze wolałam mieć cc. Panicznie bałam się porodu a z pierwszym miałam rodzić naturalnie ale przypadek uratował mnie przed tym i nie żałuję.Przeżyłam,szybko doszłam do siebie tylko ciekawe jak teraz bedzie.
mamaktosia podobnie mam jak Ty ciągle coś boli ciągle coś czasem czuję się jakbym miała zaraz umierać:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry