Marika, porod jak wyjety z thillera. Nie wiedzialalm ze takie szpitale jeszcze istnieja
koralikowa, fajnie bylo na fest. tylko BARDZO goraco. Atrakcji nie sposob zliczyc,ale po 3 godz moje dziecko chcialo wracac do domu, a umeczone usnelo w samoochodzie.Kolacja tez super. To jest jedna z knajp w ktorych kucharze zabawiaja dzieci wiec nie bylo nudno.
MOj bro dzisiaj rano polecial ....tak jakos pusto i smutno
smutamama, wywalilabym na zbity ryj takiego faceta. Drugi pajac koralikowej.. Kuzwa sie co z tymi facetami dzieje...
Baska, a jaka herbate pijesz, bezkofeinowa?
...no to Synus maial zabawe, kot chyba tez haha..
Mnie ostatnio naszlo na inke z mlekiem i tak sobie serwuje ze 2-3 dziennie. Zwykla kawe odstawilam w 90% i wcale mi jej nie brakuje, ale wciaz uwielbiam jej zapach kiedy moj M popija.
mamaktosia, gratki dla szwagierki
Co do brzuchatek, tutaj jest inna kultura. JAK jade np po zakupy to czasem w sklepie na sile biora ode mnie wozek i pakuja wszytsko do auta. Dzisiaj odwozilam brata na lotnisko i odpadla mi wycieraczka z przedniej szyby w sam. Zjechalam na pobocze zeby ja zalozc, to nie przesadzajac co drugi kierowca sie zatrzymywal oferujac pomoc. Ta uprzejmosc wciaz mnie zaskakuje...
Lece konczyc obiad. Dzisiaj jednogarnkowy, aby szybciej.
pap