reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam i ja :-) Juz po sniadanku i zakupach,pranie sie kreci a ja mam chwile na BB :-)
mb89 boska masz tesciowa ! rzadzi jak nic ,kurcze tak mnie rozmawilas ,ze szok :rofl2: Choc tobie chyba nie do smiechu?
Ag KrK udanych zakupow zycze i obys dostala to co chcesz :tak: Obiadek bedzie na pewno pychaaaaaaaaaaaaaa
mamuska milego urzadzania pokoju :-)
smutnamama wspolczue podrozy w te i na zad a dzieci widze daja rade.

Ja na temat wczorajszego dnia nawet sie nie wypowiadam bo wieczorem mialam takie nerwy,ze ryczec mi sie chcialo...ale szkoda gadac bo zas mnie nerw zlapie.Zasnelam przed polnoca a o 6.15 juz budzik dzwonil wrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Ag KrK też casem tak mam. Jak cos mi wpadnie do głowy to nagle muszę już teraz heh Mój Mąż zawsze mówi, że się nakręcam ;) Do 8 pospałas? Wow, jak na Ciebie to naprawdę pięna godzina ;) Moje kłopoty ze snem były tylko przejściowe, bo śpi mi się SUPER;D Szkoda, ze nie możńa się wyspać na zapas, bo tak bym potem z Maluchem mogła tańćować po nocach ;)
smutnamama miłego i spokojnego dnia! Mam nadzieję, że z chłopcami wszystko ok ;)
mamaktosia to na TLC to były już większe dzieciaczki, akurat w tym odcinku były 2 letnie bliźnięta z Rosji. A jeśli chodzi o takie Maluchy to oglądałam kiedyś jakiś program, w któym było o tym Interwencyjnym Ośrodku Preadopcyjnym w Otwocku, tak też są Maleństwa do roku... Łzy lecą niesamowicie...
awunia cieszę się, że wybaczasz ;)
U mnie dziś piękne słonko wpada, popijam poranną kawkę i relaksuję się na forum oczywiście;D

vici mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień dla Ciebie!
mamaktosia nie widziałam, ale chcę koniecznie iść. Obstawiam, że będzie fajny i wzuszający
i ostatnio mojemy M powiedziałam, ze chciałabym obejrzeć, a on kochany się zmartwił i stwierdził, że może nie powinnam oglądać takich filmów ;D

Witam.Wczoraj chciałam zajrzeć wieczorem ale nie dałam rady bo Kamil zasnął po 23 dopiero dlatego że w dzień z 1,5h drzemkę sobie zrobiliśmy.Gdy zasnął poszłam się wykąpać i się położyłam bo skurcze mnie dopadły i to dość bolesne.Prawie całą nockę bolało mnie jak na @ pocieszam się tym że w piątek mam wizytę.Miałam nadzieję że dziś odpocznę ale muszę jechać pózniej do banku pozałatwiać coś i się aż wkurzyłam.

W biedronce od 24.10 będą ubranka dla niemowlaków na promocji:) zaraz zabieram się za obiad, z zakupów pewnie dziś nici bo jak nie było pensji tak nie ma..:crazy:a zawsze 8 go każdego miesiąca miałam.. ale dzis szkoła rodzenia maż na ostatni wykład przyjdzie bo w pracy do 19. Pogoda piękna, może być tak cały czas:)
vici nie możesz się denerwować! Dziś nowy dzień o wczorajszym zapomnij ;-)
baska ​powiem Ci, że mnie brzuch też boli tak jak na @, na dodatek brzuch mi sporo opadł mam nadzieję, że to nie to o czym myślę..

To i ja się dołącze dziś jest ok , ale od kilku dni też miałam takie bóle jak na @ ... za to jak brzuch mi twardł po kilkanaście razy na dobę tak teraz twardnie 3 -5 :tak: dziś jeszcze ani razu ...
Moja wypłata już wydana :-D dawno ...
Mamuśka - myślę intensywnie o tym żeby mojego m wyciągnąć , ale muszę jakieś traylery wyszukać bo reklama w tv trwa 30 sekund ...ale wydaje się ciekawy i wartościowy , mam kilku znajomych niepełnosprawnych i 2 których życie się ... kończy... mają w sobie więcej radości i życia niż ja ...

A co do tvn to pokazywali chłopczyka uratowanego 23 tc ... 600 g ...wyglądał super ! ma już 10 mc , babeczka opowiadała że ratują nawet 22 - 23 tc , ale niestety nie wszystkie dzieciaczki przeżywają... A 22 tc to poronienie ... wg prawa ...

mamaktosia- ten chłopiec urodził sie w 26 tc. W tej chwili cudem jest uratowanie w 23 tyg. Raczej się to nie zdarza:( Ja też mam dni, że mi twardnieje boleśnie brzuch, ale już się tym nie przejmuje, biorę no spę i tyle. z Filipem twardniał mi o wiele bardziej, lekarz mnie straszył, a skończyło się dopiero w 39 tc:D

heheh słyszałyście co ten abp. Michalik powiedział? Nie mogę normalnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzieci są same sobie winne pedofilii. Miarka się przebrała nie uważacie? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Baśka jak tam się czujesz? Mam nadzieję, że choć trochę lepiej...
Ag KrK oj to wkurzające jest jak się tak czeka, a oni nie płacą;)

Paulette nooo to straszne było! Wczoraj w faktach podawali, że niby przeprosił i chciał się jakoś z tego wycofać, no ale niestety, co zostało raz powiedziane będzie na pewno zapamiętane! Przerażające jest to, że kościół nei chce się przyznać do problemu, tylko wymyślają jakieś głupie usprawiedliwienia.Tak czepiają się o wszystko, o rozwody, związki konkubenckie, a sami sobą co reprezentują!!!

A wracając do ddtvn to weszłam na ich str, żeby aż tą Cichopek zobaczyć, bo vici wczoraj pisała;D i ona prawie nie ma brzucha! Może ona ściemnia, że na koniec roku ma termin ????:D:D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry