reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Ja nic nie slyszalam jak to dzieci same sobie winne? Matko swiat zwariowal!A wypieranie sie kosciola no coz lepiej przemilcze bo bym uzyla slow niecenzuralnych.
Pauletta,mamuska,Pieknaszyszunia macie racje.
Tez ogladalam-sluchalam dzis ddtvn a na ta historie ze skranym wczesniakiem az oczy same mi w ekran poszly.Jak ta matka sie wypowiadala chyba dalej uwiezyc nie moze ,ze sie udalo mimo iz maly ma 10 mies.Takich przypadkow nistety na palcach mozna zliczyc na szczescie my juz do tych "bezpiecznych" tygodni sie zaliczamy :yes:
Co do moich nerwow to wiem,wiem nie powinnam ale szlag mnie trafia i jak nie urok to sraczka (sorki za slowa) Dalej mnie nosi jak sobie pomysle choc zaczyna dchodzic do mnie,ze to raczej wina hormonow niz samego podejscia do zycia.Wczesniej bym wyluzowala i w 4 literach wszystko miala a teraz wkurza mnie nawet wiart wiejacy nie w ta strone :szok::baffled:

reklama
Hej laseczki...
Melduje ze zyje:tak: Sorry ze sie nie odzywałam wczoraj ale mam wene i szykuje wszystko puki mam siłe i ochote....robie listy co kupic co spakować itp mąż dzis bedzie malowac pokoj małej a w sob bedzie konczyc wiec troszke obowiazków mi dojdzie...zrobiłam kolejny zakup a to w zakupowym...i tak mi mija czas :tak:
Postaram sie odezwac wieczorkiem dopije kawe i lece dalej robic obiad mam z wczoraj pierożki ruskie mmmm:-D
Tylko małej cos skrece i luz....pozdrówka :happy:

Muszę się Wam pożalić sos mi nie wyszedł trochę na obiad :-p i nie mam nadal wypłaty wiec nici z zakupów.. zjem obiad i zbieram się na szkołę rodzenia wieczorem zdam relacje jak było :-D Nie wiecie co z Tiluchną, Ania_Bydgoszcz?? Bo nic się nie udzielają..mam nadzieję, że u nich wsio okej ;-)

Baśka_28, Ag - KrK 89, mamaktosia współczuję tych bóli, skurczów, twardnień...mi się czasem zdarzają, ale na szczęście rzadko...ale trzymam kciuki za wszystkie z nas, żebyśmy jednak spokojnie dotrwały do odpowiednich terminów:tak::-)

Ag - KrK 89 też widziałam tą promocję, bo również jestem łowczynią ;-) teraz w Lidlu są ubranka dla dzieciaków, w tym body, a w biedronce pieluchy tetrowe i okrycia kąpielowe z myjką:tak:

Paulettta, Pieknaszyszunia święta racja! ja bym go wykastrowała tymi drzwiami :-D

vici mam tak samo, ja dziś mam jakiś zły dzień, wszystko mnie denerwuje, każdy czegoś chce a ja mam dość:crazy:

polcia88 spoko, szykuj sobie wszystko:tak:

MamUśKaaa88 mój dziadek zawsze mówił "Wierzę w Boga, ale nie w księży" i to święta prawda...

Ja zjadłam dwa schabowe, ziemniaczki i surówkę z buraczków, ale to nie to co ruskie czy gołąbki;-):-) Zrobiłam kilka rzeczy i idę dalej robić, czeka mnie przeprawa z szafką na pamiątki itp. ;-)

Dziewczyny wiem, że pewnie był już poruszany taki temat gdzieś ale nie mam akurat głowy na to by szukać w całym wątku czy forum, powiedzcie mi dobra maść na blizny? polecacie jakąś, ale taką którą można używać w ciąży. wiem, że jest CEPAN, ale on ponoć nic nie pomaga. widziałam same nie za dobre opinie..

cayoka któraś z dziewczyn polecała Bio - Oil jest na blizny, rozstępy, koloryt itp. Ja zakupiłam i moje rozstępy faktycznie ładniejsze troszkę się zrobiły.
awunia o lidlu i biedronce też kiedyś wspominałam, :-D szkoda, że nie jesteśmy w USA to byśmy kupony na zakupy zbierały i wszystko taniej miały :happy2::-D

Ja niedawno weszłam do domku.Nastałam się w bankach nie ma co a nikomu do głowy nie przyszło żeby ciężarną przepuścić i jeszcze z marudzącym dzieckiem obok :crazy: Myślałam że szlak mnie trafi tam ale babka w okienku okazała się miła więc przebolałam to czekanie.Ale wieczorem pewnie znowu skurcze dają znać o sobie:baffled:
Głodna byłam,siku mi się chciało wróciłam zmęczona że szok.
Zjedliśmy zupkę ze wczoraj i Kamil teraz ogląda bajki a ja zasiadłam żeby chwilkę odetchnąć.
Muszę się kawy napić chyba a potem kapustkę kroje bo mam zamiar jutro robić gołąbki leniwe potrzebne produkty do tego mam więc wystarczy zrobić.

Co do tego księdza co się wypowiadał to pozostawię bez komentarza bo na takich bark słów:wściekła/y: Bronia jeden drugiego taka jest prawda!!

Pauletta - aż sobie tvn playera zapuściłam , ale nie moje zmysły nie zastrajkowały ;-) owszem w tytule jest że urodził się w 26 tc ale jego mama , lekarz prowadzący i neonatolog 3 razy mówią że Norbert urodził się w 23 tc :tak: wydaje mi się że to bardziej prawdopodobna informacja niż to co powiedział narrator , w tvn różne rzeczy mówią , a matka i lekarze chyba wiedzą lepiej :tak:

cayoka - ja lubię cepan , tyle że on działa najlepiej na świeże blizny , tydzień po operacji zaczęłam stosować i blizn praktycznie nie widać , ale śmierdzi :baffled: cebulką ... o bio oil słyszałam fajne opinie , ale skład zupełnie zwyczajny i na oko nie gwarantuje sukcesu , podobno też z palmersa jakieś serum jest ok 34 zł ...

Baśka - współczuję skurczów :zawstydzona/y:

Awunia - schaboszczaka wczoraj wciągłam :) dziś miałam nie gotować ale szwagierka wpadła to na szybko ziemnieaki , marchew z groszkiem i jajo ...

reklama
vici może pocieszy Cię to, że pewnie to przejściowe ;) a tak powiedział coś w stylu, że to wina rodziców, którzy się rozwodzą itp. i dzieci nie potrafią się odnaleźć szukają bliskości i wciągają w to innych ;/;/;/
Polcia cześććć ;););) no widzę, że u Ciebie też pracowicie. Większość z nas "wije gniazdka" hehehe
Ag KrK oj ale może da się zjeść ;) Ja zroibiłam dziś ciasteczka owsiane i też chyba nie są takie do końća jak powinny być;D tj. smakują nieźle, ale wyglądają ciutkę gorzej ;D Ja właśnie dziś też myślałam o Tiluchnie...Ale pewnie jest po prostu zapracowana! A Ania już jakiś czas temu właśnie przestała się odezywać... Udanych zajęć!
Awunia oj tak, zdecydowanie tak! Dobrze mówił Twój dziadek
Baśka odpocznij sobie, żeby skurcze się nie odzywały!
Ja dziś na obiad robię cukinię faszerowaną kaszą kuskus, szyneczką i warzywkami ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry