vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja nic nie slyszalam jak to dzieci same sobie winne? Matko swiat zwariowal!A wypieranie sie kosciola no coz lepiej przemilcze bo bym uzyla slow niecenzuralnych.
Pauletta,mamuska,Pieknaszyszunia macie racje.
Tez ogladalam-sluchalam dzis ddtvn a na ta historie ze skranym wczesniakiem az oczy same mi w ekran poszly.Jak ta matka sie wypowiadala chyba dalej uwiezyc nie moze ,ze sie udalo mimo iz maly ma 10 mies.Takich przypadkow nistety na palcach mozna zliczyc na szczescie my juz do tych "bezpiecznych" tygodni sie zaliczamy
Co do moich nerwow to wiem,wiem nie powinnam ale szlag mnie trafia i jak nie urok to sraczka (sorki za slowa) Dalej mnie nosi jak sobie pomysle choc zaczyna dchodzic do mnie,ze to raczej wina hormonow niz samego podejscia do zycia.Wczesniej bym wyluzowala i w 4 literach wszystko miala a teraz wkurza mnie nawet wiart wiejacy nie w ta strone

Pauletta,mamuska,Pieknaszyszunia macie racje.
Tez ogladalam-sluchalam dzis ddtvn a na ta historie ze skranym wczesniakiem az oczy same mi w ekran poszly.Jak ta matka sie wypowiadala chyba dalej uwiezyc nie moze ,ze sie udalo mimo iz maly ma 10 mies.Takich przypadkow nistety na palcach mozna zliczyc na szczescie my juz do tych "bezpiecznych" tygodni sie zaliczamy

Co do moich nerwow to wiem,wiem nie powinnam ale szlag mnie trafia i jak nie urok to sraczka (sorki za slowa) Dalej mnie nosi jak sobie pomysle choc zaczyna dchodzic do mnie,ze to raczej wina hormonow niz samego podejscia do zycia.Wczesniej bym wyluzowala i w 4 literach wszystko miala a teraz wkurza mnie nawet wiart wiejacy nie w ta strone

Sorry ze sie nie odzywałam wczoraj ale mam wene i szykuje wszystko puki mam siłe i ochote....robie listy co kupic co spakować itp mąż dzis bedzie malowac pokoj małej a w sob bedzie konczyc wiec troszke obowiazków mi dojdzie...zrobiłam kolejny zakup a to w zakupowym...i tak mi mija czas 

i nie mam nadal wypłaty wiec nici z zakupów.. zjem obiad i zbieram się na szkołę rodzenia wieczorem zdam relacje jak było 

Bronia jeden drugiego taka jest prawda!!