reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam z rana :-)
tigi a mi sie marzy wizyta u brafiterki ale nia mam tu w okolicy i w pl tez nie :eek: A taki biustonosz to sama przyjemnosc a cena hmmm w koncu nie kupuje sie go codziennie a dobrze dobrany dlugo sluzy :yes:
lucere fajnie macie z tymi warsztatami :tak:
Ag KrK mam nadzieje,ze dziadkowi sie poprawi po operacji,tulam mocno.
Ja dzis jade z mlodym na kurs plywania taki weeckendowy wynalazlam zobaczymy czy cos da bo w lecie probowal sam ale tylko pieskiem za skarby nie chcial zabka sie uczyc.Podstawy wystarcza i bedziemy szlifowac.No i farbe do najmlodszego musze kupic bo maz uparcie twierdzi,ze w sobote juz bedzie malowal :-) Naklejki na sciane juz wyslane wiec moze w przyszlym tyg juz bedzie wszystko gotowe-oby bo czas ucieka...

reklama
I ja się witam z rana:) chyba pierwszy raz tak wcześnie...wyspałam się i tyle:)
No cóż, pozostaje śniadanko zjeść i coś posprzątać:)

tigi taki stanik to na pewno super sprawa
Vici remontuj, remontuj:)
Miłego dnia dziewczyny:-)

Witam się i ja z rana;-) i zaraz zbieram się na wizytę do gina zobaczymy co mi powie na średnie wyniki moczu i czy z małym wszystko okej jest.:tak: Dziadek już operowany jest, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!! Miłego dnia wszystkim!:tak:

Witam sie ponownie :-)
Pranko sie kreci,nozki na galarete nastawilam,sniadanko zjadlam i zaraz za prasowanko sie wezme co by nie siedziec bezczynnie ;-)
mb89 jak sie wyspalas to najwazniejsze :yes:
Ag KrK to czekamy na wiesci :-)

Odmeldowuje sie narazie,postaram sie zagladnac pozniej a narazie milego dnia zycze :-)

Ag-krk - trzymamy kciuki za dziadka ! i za Ciebie. Postaraj się czymś zająć żeby nie myśleć tyle . Będzie dobrze :tak:

Mb - jak patrzę na te moje cycki to mam kompleks właśnie są ogromne :sorry: bo pod biustem mam mało a miseczka minimum E a wiem że przy nawale będą jeszcze ze 2 rozmiary większe pociesza mnie fakt że mają fajny kształt , ale i tak czekam aż wrócą do rozmiaru D ew dd ....

Tigi - zazdroszczę staniczka ;-) jak dla mnie trochę za drogi , ale jestem tak nauczona że dla siebie kupuję tylko z promocji , taki bzik mam :sorry: najczęście w tk maxie tam trafiłam z Merlin za 29 zł i z triumpha za 34 zł , ale powyżej E ciężko tam znaleść jeśli ma się tak jak ja 70 pod biustem , taka nie wymiarowa jestem

lucere fajnie, że po warsztatach coś się przydało ;) No ja chciałam teraz ze względu na te chusty, ale może jeszcze innym razem się trafi ;)
tigi oj mi się marzy właśnie porada jakiejś brafiterki, któa by mi fajnie dobrała stanik :)
Mi na staniki zawsze szkoda kasy, ale tłumaczę sobie, że jest to rzecz, którą noszę codziennie! a jakąś bluzeczkę za którą zapłacę tyle raz na ruski rok ;) A co do staników to właśnie muszę sobie kupić ;)
vici nooo u mnie też się kręci pranko, a na suszarce już czeka prasowanie...więc przybijam piąteczkę ;)
AgKrK zdrowia dla dziadka!
Dziewczyny jak Wy wcześnie wstjecie ;) ja po 9, przed 10 się zadowolona podnoszę z łożka ;) Też już po śniadanku, kończę poranną kawkę ;)

Hej mamy :)

Ja dziś tak na chwilę i będę zerkać co jakiś czas co tam u Was, bo mam górę prasowania, pranie i może zrobię zapiekankę ziemniaczaną, a potem mężuś ma wrócić i zobaczymy, co dalej:tak: Tylko ta pogoda taka brzydka, nic się nie chce:-(

tigi gratki udanego zakupu, super, że znalazłaś coś dla siebie:tak: no i jak mężuś zadowolony, to już w ogóle;-)

vici super, że powoli kończycie z remontami, grunt, żeby dzidziuś miał swój kąt:tak: a ja pływać do dziś nie umiem i strasznie żałuję tego:sorry:

Ag - KrK 89 trzymam kciuki za dziadka i za wizytę &&&&:tak: będzie dobrze Kochana :tak:

MamUśKaaa88 wstajesz podobnie jak ja;-) ale cóż poradzić, jak mi się najlepiej leniu****e z rana;-)

Miłego dnia wszystkim:-)

Ag - wszystkiego dobrego i dużo zdrowia dla dziadka, trzymam kciuki za operację!

mamaktosia - ech, ja już się pożegnałam z marzeniami o powrocie do D.. kiedyś były takie ładne, a teraz po prostu masakra:/ kiedyś to ja nawet nie wiedziałam, że numeracja ciągnie się dalej niż E, a co dopiero do mojego obecnego I...

no właśnie dla mnie też ten stanik drogi, ale w poprzednim "wyjściowym" było mi już tak niewygodnie i ciasno, że po całym dniu zostawały mi normalnie ciemnoczerwone pręgi pod biustem i na bokach, a na imprezach posiadówkowych u znajomych zdarzało mi się rozpinać go dyskretnie:/ a tego cholernego I w jakiejś ładnej, wygodnej wersji bez koronek ciężko dostać:/ teraz będę polowała właśnie na jakieś tańsze, do karmienia itp.

Witam sie i ja ...Ag ja tez mocno trzymam kciuki za dziadka ...tigi a tobie bardzo zazdroszcze zakupu stanika mnie aktualnie na taki luxus nie satac zwyczajnie choc przyznam sie szczerze ze mi biust wogole sie ni powiekszyl i nie potrzebuje stanikow i zdradze w sekrecie ze nadal karmie mojego 18 miesiecznego syna piersia wiec pewnie to przez to ;-)
Oj dziewczyny jak wam dobrze ze mozecie poleniuchować mój pierworodny na to nie pozwala wstaje przed szósta rano dzis jeszcze było ciemno i rozbi wszystko żeby nas obudzić bo jak to przecież on nieśpi wiec czemu my mamy spać :tak: Widze że wiekszość mam juz na etapie prania i prasowania ciuszkow ja niewiem kiedy bede miała do tego głowe przy mojej 3 urwisów jak narazie nie nadażam z prasowaniem .... Miłego dnia dziewczyny lece z maluchami na jakies zakupy aaa pochwaliłyby ście się co macie dziś dobrego na obiad bo ja jakaś dziś bez pomysłu jestem zupełnie ...

reklama
Do góry