reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam z rana :-)
tigi a mi sie marzy wizyta u brafiterki ale nia mam tu w okolicy i w pl tez nie :eek: A taki biustonosz to sama przyjemnosc a cena hmmm w koncu nie kupuje sie go codziennie a dobrze dobrany dlugo sluzy :yes:
lucere fajnie macie z tymi warsztatami :tak:
Ag KrK mam nadzieje,ze dziadkowi sie poprawi po operacji,tulam mocno.
Ja dzis jade z mlodym na kurs plywania taki weeckendowy wynalazlam zobaczymy czy cos da bo w lecie probowal sam ale tylko pieskiem za skarby nie chcial zabka sie uczyc.Podstawy wystarcza i bedziemy szlifowac.No i farbe do najmlodszego musze kupic bo maz uparcie twierdzi,ze w sobote juz bedzie malowal :-) Naklejki na sciane juz wyslane wiec moze w przyszlym tyg juz bedzie wszystko gotowe-oby bo czas ucieka...

reklama
I ja się witam z rana:) chyba pierwszy raz tak wcześnie...wyspałam się i tyle:)
No cóż, pozostaje śniadanko zjeść i coś posprzątać:)

tigi taki stanik to na pewno super sprawa
Vici remontuj, remontuj:)
Miłego dnia dziewczyny:-)

Witam się i ja z rana;-) i zaraz zbieram się na wizytę do gina zobaczymy co mi powie na średnie wyniki moczu i czy z małym wszystko okej jest.:tak: Dziadek już operowany jest, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!! Miłego dnia wszystkim!:tak:

Witam sie ponownie :-)
Pranko sie kreci,nozki na galarete nastawilam,sniadanko zjadlam i zaraz za prasowanko sie wezme co by nie siedziec bezczynnie ;-)
mb89 jak sie wyspalas to najwazniejsze :yes:
Ag KrK to czekamy na wiesci :-)

Odmeldowuje sie narazie,postaram sie zagladnac pozniej a narazie milego dnia zycze :-)

Ag-krk - trzymamy kciuki za dziadka ! i za Ciebie. Postaraj się czymś zająć żeby nie myśleć tyle . Będzie dobrze :tak:

Mb - jak patrzę na te moje cycki to mam kompleks właśnie są ogromne :sorry: bo pod biustem mam mało a miseczka minimum E a wiem że przy nawale będą jeszcze ze 2 rozmiary większe pociesza mnie fakt że mają fajny kształt , ale i tak czekam aż wrócą do rozmiaru D ew dd ....

Tigi - zazdroszczę staniczka ;-) jak dla mnie trochę za drogi , ale jestem tak nauczona że dla siebie kupuję tylko z promocji , taki bzik mam :sorry: najczęście w tk maxie tam trafiłam z Merlin za 29 zł i z triumpha za 34 zł , ale powyżej E ciężko tam znaleść jeśli ma się tak jak ja 70 pod biustem , taka nie wymiarowa jestem

lucere fajnie, że po warsztatach coś się przydało ;) No ja chciałam teraz ze względu na te chusty, ale może jeszcze innym razem się trafi ;)
tigi oj mi się marzy właśnie porada jakiejś brafiterki, któa by mi fajnie dobrała stanik :)
Mi na staniki zawsze szkoda kasy, ale tłumaczę sobie, że jest to rzecz, którą noszę codziennie! a jakąś bluzeczkę za którą zapłacę tyle raz na ruski rok ;) A co do staników to właśnie muszę sobie kupić ;)
vici nooo u mnie też się kręci pranko, a na suszarce już czeka prasowanie...więc przybijam piąteczkę ;)
AgKrK zdrowia dla dziadka!
Dziewczyny jak Wy wcześnie wstjecie ;) ja po 9, przed 10 się zadowolona podnoszę z łożka ;) Też już po śniadanku, kończę poranną kawkę ;)

Hej mamy :)

Ja dziś tak na chwilę i będę zerkać co jakiś czas co tam u Was, bo mam górę prasowania, pranie i może zrobię zapiekankę ziemniaczaną, a potem mężuś ma wrócić i zobaczymy, co dalej:tak: Tylko ta pogoda taka brzydka, nic się nie chce:-(

tigi gratki udanego zakupu, super, że znalazłaś coś dla siebie:tak: no i jak mężuś zadowolony, to już w ogóle;-)

vici super, że powoli kończycie z remontami, grunt, żeby dzidziuś miał swój kąt:tak: a ja pływać do dziś nie umiem i strasznie żałuję tego:sorry:

Ag - KrK 89 trzymam kciuki za dziadka i za wizytę &&&&:tak: będzie dobrze Kochana :tak:

MamUśKaaa88 wstajesz podobnie jak ja;-) ale cóż poradzić, jak mi się najlepiej leniu****e z rana;-)

Miłego dnia wszystkim:-)

Ag - wszystkiego dobrego i dużo zdrowia dla dziadka, trzymam kciuki za operację!

mamaktosia - ech, ja już się pożegnałam z marzeniami o powrocie do D.. kiedyś były takie ładne, a teraz po prostu masakra:/ kiedyś to ja nawet nie wiedziałam, że numeracja ciągnie się dalej niż E, a co dopiero do mojego obecnego I...

no właśnie dla mnie też ten stanik drogi, ale w poprzednim "wyjściowym" było mi już tak niewygodnie i ciasno, że po całym dniu zostawały mi normalnie ciemnoczerwone pręgi pod biustem i na bokach, a na imprezach posiadówkowych u znajomych zdarzało mi się rozpinać go dyskretnie:/ a tego cholernego I w jakiejś ładnej, wygodnej wersji bez koronek ciężko dostać:/ teraz będę polowała właśnie na jakieś tańsze, do karmienia itp.

Witam sie i ja ...Ag ja tez mocno trzymam kciuki za dziadka ...tigi a tobie bardzo zazdroszcze zakupu stanika mnie aktualnie na taki luxus nie satac zwyczajnie choc przyznam sie szczerze ze mi biust wogole sie ni powiekszyl i nie potrzebuje stanikow i zdradze w sekrecie ze nadal karmie mojego 18 miesiecznego syna piersia wiec pewnie to przez to ;-)
Oj dziewczyny jak wam dobrze ze mozecie poleniuchować mój pierworodny na to nie pozwala wstaje przed szósta rano dzis jeszcze było ciemno i rozbi wszystko żeby nas obudzić bo jak to przecież on nieśpi wiec czemu my mamy spać :tak: Widze że wiekszość mam juz na etapie prania i prasowania ciuszkow ja niewiem kiedy bede miała do tego głowe przy mojej 3 urwisów jak narazie nie nadażam z prasowaniem .... Miłego dnia dziewczyny lece z maluchami na jakies zakupy aaa pochwaliłyby ście się co macie dziś dobrego na obiad bo ja jakaś dziś bez pomysłu jestem zupełnie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry