reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Piękna - :szok: o kurde ... ja znam jeden taki przypadek , ale z 26 tc i jeden przypadek zna mnie z 32 tc ( ale ja nie kojarzę tej laski , może gdybym ją zobaczyła ) i oba dzieciaki odpukać ...mam nadzieję że i u twojej koleżanki będzie wszystko dobrze , ogrzeją maluszka i będzie ok ! Daj znać jak się dowiesz co u nich :tak:

Co do karmienia to syna rok karmiłam , teraz bym chciała tak z 1,5 roku a może ze 2 .... zobaczymy co moje cycy na to :-p

Co do prasowania to zostało mi kilka rzeczy , ale muszą poczekać do poniedziałku , bo pewnie znowu coś dokupię ....i znowu pranie i prasowanie .....

Ja dziś spotkaniowo zaczęłam dzień rano odwiedziła mnie przyjaciółka , a po południu do szwagierki pojedziemy. Pozatym w 2 oknach mam panów którzy robią ocieplenie i wsypują mi tony styropianu do domu , i patrzą co robię na obiad ....dziś nic ! Dostałam od mamusi kotlety mielone i gołąbki , więc do wyboru ziemniaki ugotuję i podam " wykwintną surówkę " ze słoika tadam !:-D
Ale za to całą chałpę wysprzątałam od A do Z , tylko ten styropian ....

Miłego dnia !

reklama
vici, Awunia ja pływam, ale raczej bardzo amatorsko;) Tak czy siak z synem planuję się wybrać na basen ;D
PięknaSzyszunia ee to jak jest zdjęcie na fb to chyba nie jest źle ;) Tak czy siak to zawsze wcześniak...
Tiluchna nooo 3 ogarnąć zimą na spacer to już wyczyn ;) choć te strasze już część przy sobie "zrobią".
AgKrK naprawdę szczerze współczuję Ci tej bezsenności...
Magda ooo no to fajno! Gotowe "do wyjścia" jesteście ;)
mamaktosia ja dziś też gotuję tylko ziemniaki, do tego wczorajszy gulasz i ogóreczek kiszony;D
a jeszcze się wycwaniłam i obrałam dużo ziemniaków to jutro będę placki (nie wiem czy znałyście, ale przepis jest jak na kopytka tylko się je smaży - takie placki ziemniaczane bez ucierania na tarce;D)
Ja dziś znowu 4 godziny prasowałam, a kolejne pranko dalej się suszy ;D masakra... a za chwilę biorę się za sprzątanie... Mąż wróci z pracy to mi pomoże ;)

Witam się z rana :)

Przywitał mnie radosny dźwięk wiertarek i poprawna polszczyzna panów budowlańców ;-):-D a do tego mgła ...
Dziś w Auchanie są bezpłatne usg 4d i tak się zastanawiam czy nie pojadę .... zrobię zakupki a jak kolejka będzie do przeżycia ( w co wątpię ) to postoję , a jka nie to tylko zakupki ...muszę młodemu kurtkę kupić , staremu buty ...

Miłego dnia !

Awunia - ja infekcji przed spiralka nie mialam:no: a tak to bardzo szybko poszlo po nitkach i dostalo sie do macicy:szok: generalnie 7 miesiecy walczylismy, wymazy, posiewy, antybiogramy itd, az w koncu uporalismy sie
okazalo sie ze w ogole nie mialam tych dobrych bakterii wiec biliony probiotykow itd

wiec wyjecie spiralki generalnie zapieczetowalo nasza decyzje o 3 dziecku:tak:

Ag-KrK - ciesze sie ze operacja udana :*

Magda - wow:szok::-D dobra jestes:tak: to mi teraz dalas 'kopa' ja nie mam jeszcze torby dla Mlodej spakowanej

i jeszcze musze spakowac torbe dla starszych dzieci - bo jak bedzie sie dzialo w nocy - to tylko pakujemy ich do auta i do kolezanki wieziemy wiec czasu na pakowanie nie bedzie...

Mamuska - 4h prasowania??????? kobieto:-D poklony:-D

mamaktosia
- daj znac czy sie udalo:tak: ostatnio ktos od nas z forum byk.. mb?? i bylo milion piecset sto dziewiecset osob:no: trzymam kciuki & abys byla na przodzie kolejki
a ciekawe czy daja ciezarnym krzeselka w kolejce do czekania???
bo stac pare godzin to nieludzkie:sorry:

witam sie sobotnio i zycze udanego weekendu!

U nas na forum widać, kiedy przychodzi weekend - robi się tu zdecydowanie ciszej ;););)
mamaktosia udanych zakupów w takim razie ;)
Tiluchna oj też byłam z siebie dumna, naprawdę ;););)
Witam się też sobotnio ;) Byliśmy z M na bazarku obejrzeć krzesła, bo mieszkamy to 1,5 roku, ale krzeseł w jadlni się jeszcze nie dorobiliśy ;D tak czy siak nie było nic ciekawego ;)
Za chwilę ruszam trochę na zakupy, potem wezmę się trochę za gotowanie, bo wieczorkiem mają znajomi wpaść, więc coś muszę na stół postawić ;););)
Miłego dnia Dziewczyny!

Witam i ja sobotnio ;-) humor troszkę lepszy oby tak już zostało:tak:. Faktycznie, widać kiedy weekend jest po ilości postów. Ja już zakupy spożywcze zaliczyłam, zaraz obiad robię dla wszystkich bo mama w pracy i gruntowne sprzątanie+ pranie ubranek dla małego. Tak więc pracowity dzień, ale powiem Wam, że od niepamiętnych czasów się wyspałam!:szok::-D 2 razy tylko pobudka na siusiu:-D Miłego dnia wszystkim!!!

I ja się witam weekendowo:)
Piękna jak zdjątką na fejsie jest to musi być w porządku, to się dziewczyna zdziwiła.
mamaktosia wahacz coś fajnego w tym auchanie,...my też się wybieramy jutro.
Tiluchna nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z tym "bykiem" :) wewnątrz blond pozostał mimo ciemnych włosów obecnie:)
Ag Krk też dziś spożywczaka zaliczyłam, teraz biorę się za obiadek: rosół z lanym ciastem, ziemniaczki, surówka i roladki będą:) A potem planuje upiec malinowca bo mam zachciankę:d

Miłego dzionka dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
reklama
Uffff udało się ;-) wszystko kulturalnie , komitet kolejkowy ;-) poznałam kilka fajnych babek , byłam 14 ale z racji tego że moi chłopcy marudzili weszliśmy wcześniej , wszystko szło na 2 gabinety więc szybciutko. Dostałam pełno próbek , kosmetyczkę , śliniak i jakieś pierdułki , byLy konkursy , sesja zdjęiowa , porady , ogólnie fajnie :tak:W sumie z czekaniem , badaniem i otoczką 1,5 h więc luz.

A tak na marginesie dzidzia ma się świetnie i waży 2888 g :szok: czyli nie zwolniLa nic a nic ...:zawstydzona/y: 50 cm długości ...siusiak duży ..po tatusiu ...pani doktor powiedziała że dobrze by było wytrwać jeszcze ze 3 -4 tygodnie ...

Do góry