reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Obiad zrobiony tak zwana "podżerka" ulubione danie z dzieciństwa :-D i stwierdzam, że nie nadaję się już do mycia podłóg na klęczkach.. brzuch mi tak stwardniał, że hej! A mopem nie cierpię myć, baa nawet nie mam pozostaje mi szmata i miotła;-) i jak czarownica wyglądać będę :-D:szok:
mamaktosia ​udanych zakupów, może doczekasz się usg chodź pewnie kolejki będą.. szkoda, że ja mam Auchana na samym końcu Krakowa.. muszę edytować bo widzę, że już po:) fajnie że się udało! Faktycznie klocuś jest:-D a który tydzień masz?? pewnie ten bliższy z usg nie z om??

reklama
Ag- krk z om 33( dokładnie 32 i 5 dni ) z usg 36 i 3 dni (na różnych aparatach plus minus kilka dni ) :szok:

Młodemu kupiłam kurtkę w decatlonie , a mąż musi na butki poczekać jeszcze , bo nie mógł się zdecydować , w decatlonie chała , fajne są po 600 zł :szok: a ccc czekamy na raban na kartę klubową niby 15 procent ale od 300 zł to już jakiś grosz ...

witam sie i ja weekendowo :)

widze ze u nas dzisiaj zakupkowo :) ja wlasnie wrocilam z malych zakupow kupilismy dywan i pare rzeczy dla malego, czesc rzeczy juz przewiezlismy juz do nowego domku po niedzieli mam zamiar przewiez ubranka i poukladac w szafkach, a w poniedzialek czeka mnie wizyta u ginka :)

Pozdrawiam i milej soboty życze ;-)

I ja się witam weekendowo:)
Piękna jak zdjątką na fejsie jest to musi być w porządku, to się dziewczyna zdziwiła.
mamaktosia wahacz coś fajnego w tym auchanie,...my też się wybieramy jutro.
Tiluchna nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z tym "bykiem" :) wewnątrz blond pozostał mimo ciemnych włosów obecnie:)
Ag Krk też dziś spożywczaka zaliczyłam, teraz biorę się za obiadek: rosół z lanym ciastem, ziemniaczki, surówka i roladki będą:) A potem planuje upiec malinowca bo mam zachciankę:d

Miłego dzionka dziewczyny:)

sorka moja literowka - mialo byc 'od nas z forum ktos ostatnio byL - czy to ty nie bylas na takim usg4d? ;-)

AgKrK ha jak miło przeczytać, że się wyspałaś!!! :):):) a co to jest ta "podżerka" ? Bo brzmi fajnie;D Oj ciężko na klęczka, ale jeszcze daje radę...A też uważam, że po szmacie jest czystrsza podłoga nić po mopie ;D
mamaktosia oj naprawdę waży konkretnie ;) no to trzymaj dzielnie nóżki mocno ściśnięte te 3-4 tyg ;)
a ja dziś kupiłam sobie stanik ;D bardzo się cieszę z tego zakupu heh
Miłego wieczoruuuu

ja skończyłam szaleć w domku:) Zapraszam na kawkę i ciasto...co prawda całkiem nie stężało ale i tak jest pyszne:-)
MALINOWIEC
ciasto maliny.jpg

Załączniki

• ciasto maliny.jpg
    ciasto maliny.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 43
o jaaaaaaaaaaaaaaa mb - cos ty mi teraz zrobila?? strzala w serce..
ale to wyglada oblednie!!!!!!! czekaj sprawdzam ile bilety na samolot kosztuja:-D

co do mycia podlog - polecam steamer + wklad zapachowy np. lawenda
obled!! dla mnie mycie podlog od czasu gdy mam ten sprzet to czysta przyjemnosc

(choc przyznam ze po 38 tyg skusze sie na szmate hihi) :-D

mamaktosia - jaa.. no dzwigasz juz 'Male' co nieco tam :D posypia sie listopadowki posypia

angelika - czyli zakupy udane:tak:

Ostatnia edycja:
Tiluchna -hehe .... szmata powiadasz , ja ostatnio bujałam się prawie 2 mc z rozwarciem na opuszek , ostatni mc na palec , szyjka mocno kródka , to obmyśliłam plan że w 37 tc szmata , mycie okien , liście malin ( taka plotka za moich czasów krążyła że wywołują skurcze :-D teraz renomowane położne polecają je pić całą ciąże bo podobno dobrze na mięśnie macicy działają :confused:) dobry seksik , schody ...i nic zero ... mojego gina nie było w Pl a szpital w ktOrym pracował miał remont więc rodziłam w innym , poszłam w dzień terminu i ubłagałam u położnych masaż szyjki i po kilku gmeraniach zrobiły się 2 cm i mogli mnie zostawić :tak:

Mb - podziwiam :cool2:mistrzostwo świata ! Ja to piekę ale takie prościzny , nie mam zmysłu artystycznego ... a ty :-) szacun , pewnie pyszne będzie , zjedz za mnie kawałek

Mamuśka - no kubno cycnika w naszym stanie to wcale nie proste zadanie ;-) a usztywniany kupiłaś cz mięciutki ? Ja w poniedziałek jadę kupić , u tej babki co sklep likwiduje , dziś ma coś jeszcze na tablicę dać , to coś pewnie jeszcze dokupię bo ma po 50 -60 procent ceny to szkoda nie kupić . Dla młodego pokupuję smoczki na 3-6 i większe rzeczy na zapas ...

Idę upichcić pierwszą kolację chłopcom , bo mój m ma jeszcze jakieś plany gdzieś nas wyciągnąć ...A i pierwszy raz udało mi się usnąć po południu na 1,5 h , leże codziennie a dziś sobie pospałam i jak nowa jestem :-D

reklama
Do góry