Ag - KrK 89
Fanka BB :)
Obiad zrobiony tak zwana "podżerka" ulubione danie z dzieciństwa  i stwierdzam, że nie nadaję się już do mycia podłóg na klęczkach.. brzuch mi tak stwardniał, że hej! A mopem nie cierpię myć, baa  nawet nie mam pozostaje mi szmata i miotła;-) i jak czarownica wyglądać będę
 i stwierdzam, że nie nadaję się już do mycia podłóg na klęczkach.. brzuch mi tak stwardniał, że hej! A mopem nie cierpię myć, baa  nawet nie mam pozostaje mi szmata i miotła;-) i jak czarownica wyglądać będę 

mamaktosia udanych zakupów, może doczekasz się usg chodź pewnie kolejki będą.. szkoda, że ja mam Auchana na samym końcu Krakowa.. muszę edytować bo widzę, że już po fajnie że się udało! Faktycznie klocuś jest
 fajnie że się udało! Faktycznie klocuś jest a który tydzień masz?? pewnie ten bliższy z usg nie z om??
 a który tydzień masz?? pewnie ten bliższy z usg nie z om??

i stwierdzam, że nie nadaję się już do mycia podłóg na klęczkach.. brzuch mi tak stwardniał, że hej! A mopem nie cierpię myć, baa  nawet nie mam pozostaje mi szmata i miotła;-) i jak czarownica wyglądać będę

mamaktosia udanych zakupów, może doczekasz się usg chodź pewnie kolejki będą.. szkoda, że ja mam Auchana na samym końcu Krakowa.. muszę edytować bo widzę, że już po

) dobry seksik , schody ...i nic zero ... mojego gina nie było w Pl a szpital w ktOrym pracował miał remont więc rodziłam w innym , poszłam w dzień terminu i ubłagałam u położnych masaż szyjki i po kilku gmeraniach zrobiły się 2 cm i mogli mnie zostawić
) dobry seksik , schody ...i nic zero ... mojego gina nie było w Pl a szpital w ktOrym pracował miał remont więc rodziłam w innym , poszłam w dzień terminu i ubłagałam u położnych masaż szyjki i po kilku gmeraniach zrobiły się 2 cm i mogli mnie zostawić  mistrzostwo świata ! Ja to piekę ale takie prościzny , nie mam zmysłu artystycznego ... a ty :-) szacun , pewnie pyszne będzie , zjedz za mnie kawałek
mistrzostwo świata ! Ja to piekę ale takie prościzny , nie mam zmysłu artystycznego ... a ty :-) szacun , pewnie pyszne będzie , zjedz za mnie kawałek