vici
mama Victor´a & Raphael`a
Siadlam na chwilke bo pierwsza tura poprasowana a teraz czeka prasowanie dla maluszka :-)
smutnamama karmisz dalej?Ja myslalam,ze w ciazy nie powinno sie ale moze sie myle Przy 3 na pewno masz co ogarniac ale i przy 4 dasz rade :-)
 Przy 3 na pewno masz co ogarniac ale i przy 4 dasz rade :-) 
awunia ja tez nie plywan za dobrze a jak wiem,ze mnie kryje to odrazu tchu mi brakuje no ale to zasluga ojca mojego jak bylam mala to wrzucil mnie do glebokieg basenu bo sie musialam nauczyc plywac
 no ale to zasluga ojca mojego jak bylam mala to wrzucil mnie do glebokieg basenu bo sie musialam nauczyc plywac  Pieskiem dotarlam do brzegu i w zyciu nie zapomnialam tego uczucia ,scisku w piersi i walki o doplyniecie do drabinek...Z Victorem chodzilam na basen dla maluchow aby oswoic go z woda i aby nie mial mojego strachu,nauczyl sie wtedy odruchu lapania powietrza i juz dlugo,dlugo kapie sie sam w lazience.Na basenie juz pare razy byl przypadkiem pod woda i tamta nauka sie sprawdzila-choc nienawidzi nurkowac
 Pieskiem dotarlam do brzegu i w zyciu nie zapomnialam tego uczucia ,scisku w piersi i walki o doplyniecie do drabinek...Z Victorem chodzilam na basen dla maluchow aby oswoic go z woda i aby nie mial mojego strachu,nauczyl sie wtedy odruchu lapania powietrza i juz dlugo,dlugo kapie sie sam w lazience.Na basenie juz pare razy byl przypadkiem pod woda i tamta nauka sie sprawdzila-choc nienawidzi nurkowac 
mamuska ja milam 3 suszarki "naszego" prasowania i jedna czeka maluszkowa...
Kurcze posegregowalam w torby pranie dla Raphaela i nie wiem chyba z 5 pralek samych ciuszkow do tego posciel,kocyki i kombinezony nie wiem kiedy sie wyrobie a gdzie do tego inne pranie???????????????
 nie wiem kiedy sie wyrobie a gdzie do tego inne pranie???????????????

smutnamama karmisz dalej?Ja myslalam,ze w ciazy nie powinno sie ale moze sie myle
 Przy 3 na pewno masz co ogarniac ale i przy 4 dasz rade :-)
 Przy 3 na pewno masz co ogarniac ale i przy 4 dasz rade :-) awunia ja tez nie plywan za dobrze a jak wiem,ze mnie kryje to odrazu tchu mi brakuje
 no ale to zasluga ojca mojego jak bylam mala to wrzucil mnie do glebokieg basenu bo sie musialam nauczyc plywac
 no ale to zasluga ojca mojego jak bylam mala to wrzucil mnie do glebokieg basenu bo sie musialam nauczyc plywac  Pieskiem dotarlam do brzegu i w zyciu nie zapomnialam tego uczucia ,scisku w piersi i walki o doplyniecie do drabinek...Z Victorem chodzilam na basen dla maluchow aby oswoic go z woda i aby nie mial mojego strachu,nauczyl sie wtedy odruchu lapania powietrza i juz dlugo,dlugo kapie sie sam w lazience.Na basenie juz pare razy byl przypadkiem pod woda i tamta nauka sie sprawdzila-choc nienawidzi nurkowac
 Pieskiem dotarlam do brzegu i w zyciu nie zapomnialam tego uczucia ,scisku w piersi i walki o doplyniecie do drabinek...Z Victorem chodzilam na basen dla maluchow aby oswoic go z woda i aby nie mial mojego strachu,nauczyl sie wtedy odruchu lapania powietrza i juz dlugo,dlugo kapie sie sam w lazience.Na basenie juz pare razy byl przypadkiem pod woda i tamta nauka sie sprawdzila-choc nienawidzi nurkowac 
mamuska ja milam 3 suszarki "naszego" prasowania i jedna czeka maluszkowa...
Kurcze posegregowalam w torby pranie dla Raphaela i nie wiem chyba z 5 pralek samych ciuszkow do tego posciel,kocyki i kombinezony

)
)

nie dziwie sie ze unikasz wody w takim razie:-(
 nie dziwie sie ze unikasz wody w takim razie:-( )
)