reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

To ja jako nieliczna (chyba) nie lubię budyniu i kisielu :-p ale zajadam cały dzień mandarynki:-D dorwałam takie, co bez pestek są i smakują jak na święta:-D poza tym młodemu chyba smakują bo cały dzień wariuje nie dość , że w nocy nie daje mi spać to w dzień nie odpoczywa ciekawe jak to będzie jak się urodzi :szok::-D odnośnie szkoły rodzenia to wiecie co lalki wczoraj przebrać nie umiałam! WSTYD!!:szok: pani położna się ze mnie śmiała a mi tam do śmiechu nie było :-p no ale jak nigdy się nie przebierało niemowlaka i nawet pampersa to się sobie nie dziwię :baffled:

reklama
Oj dziewczyny narobilyscie mi smaka budyniem czekoladowym a tu nie ma w domu kislu tez niema :no::no:ide przetrzepac lodowke moze cos wynajde :tak:ja to bym zjadla taki kisiel z jablkiem jak z przedszkola :tak:

ag dasz rade ze wszystkim ja tez z niemowlakami nie mialam stycznosci przed pierwszym synem a do szkoly rodzenia tez nie chodzilam z tym ze z mama mieszkalam to mi duzo pomagala , dlugo mi malego kapla bo sie balam ...

A ja zajadam lody czekoladowe tylko to znalazlam;-)

Ag, nie martw się. po to właśnie jest szkoła rodzenia, żeby się nauczyć:-) a ja się spodziewam, że i tak na początku będę panikować przy maluszku:-)

angelika co to jest zalewajka? :>
Baśka jedz jedz, jak będziemy karmić będziemy się ograniczać :p
AgKrK ja ost też kupiłam sobie mandarynki, bo doszłam do wniosku, że w święta nie pojem to teraz muszę skorzystać hehe a lalką się nie martw! Ja takiego Malucha też nie przebierałam, miałam do czynienia z dziećmi powyżej pół roku hehe ale damy radę ;D
smutna mama lody czekoladowe - pycha ;D
Mi się udało zapisać na zajęcia do szkoły rodzenia, ale do innego szpitala niż zamierzam rodzić. Myślicie, że mimo wszystko warto ?:)

mamuśka, zalewajka to taka zupa. u mnie w Kielcach się taką jada, ale widać nie tylko tam :-)

ja na budyń nie mam ochoty ale zrobiłyście mi na mandarynki :-D A przed chwilą na polsat cafe była laska to jadła ziemię, obrzydlistwo! :baffled:

reklama
Do góry