Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale za chwile oddzwonil pan doktor i wizyte mam na 18:50,chcialam jak najpozniej zeby M zdazyl wrocic i zostanie z synkiem.Smerfna a kiedy mialas ostatnia miesiaczke? tak pytam bo na liscie gudniowe wychodzi ci ta sama data co mi a mamy inne suwaczki i tak jestem ciekawa

Mam nadzieję, że to nie zwiastuje niczego złego...Ale, czarnym myślom mówię stanowcze i kategoryczne nie!
Mmmmmm....Miód malyna!
Zatem...Mam nadzieję, że usłyszysz już stuku puku - najcudniejszy dźwięk świata, ale jeżeli to nie nastąpi już teraz, to się niczym nie martw

Od razu mi powiedziała że w takim wypadku to nie jest możliwe aby podpisali zemną dalszą umowę bo zaraz pójdę na zwolnienie,potem macierzyńskie no i pózniej będę pewnie brała często zwolnienia bo przy dwójce dzieci tak jest.I niestety po ukończeniu stażu będę zmuszeni zrezygnować z dalszej współpracy zemną .Do tego powiedziała ze kobieto która ma małe dzieci nie powinna pracować bo wtedy zle wykonuje swoje obowiązki w pracy.

Jak wyszłam z jej gabinetu to aż się poryczałam.Dziewczyny które zemną pracują powiedziały ze ona nie lubi kobiet które mają dzieci bo sama ich nie ma ich.No i tak po tym wszystkim jednak doszłam do tego czemu tam pracują kobiety które mają albo już starsze dzieci albo ich nie mają.