K.M-B witaj :-)
Aniolek wszystko zalezy od tego kiedy mials owu. Ja z wlasnego doswiadczenia wiem, ze co ciaza to inaczej to wyglada. Trzymam kciuki, abys juz w tym tygodniu zobaczyla i uslyszala serduszko, jesli jeszcze nie bedzie to pamietaj na spokojnie, bo moglo sie cos przesunac w cyklu. W ciazy z pierwszym synkiem to na poczatku mielismy mnostwo stresu, bo byl krwiak i lezenie itd, aby sie wchlonal i wtedy nauczylam sie takiej pokory, ze trzeba czekac i uzbroic sie w cierpliwosc przede wszystkim. W ciazy z drugim serduszko po raz pierwszy zobaczylismy w skonczonym 8tc, a z trzecim w skonczonym 6tc. W sobote mamy wizyte i tez mamy nadzieje zobaczyc i uslyszec

.
Basia28 no ja pierdykam co za przelozona Ci sie trafila. Slow brak. Przykro mi i przytulam. Az sie we mnie zagotowalo. Wiesz skoro ona nie ma dzieci to moze bierze sie u niej takie nastawienie z zazdrosci i nie dociera do niej, ze Twoje dzieci beda pracowaly w przyszlosci na jej buracka emeryture. Dlatego bez skrupolow idz na zwolnienie i tym samym pokaz jej miedzynarodowy znak przyjazni

. Ale na pocieszenie powiem Ci, ze tacy pracodawcy i takie nastawienie zdarzaja sie niezaleznie od kontynentu. U nas znowu sa krotkie urlopy macierzynskie, bo to 4 tygodnie przed porodem i 6 po porodzie i to jest platne, a potem mozna sobie wziac 3 miesiace, ale juz bezplatnego. Dlatego sporo kobiet wraca do pracy 6 tyg po porodzie. Sa jeszcze procedury z ubezpieczeniem itd. Ale jak ona do Ciebie mogla powiedziec, ze kobieta ktora ma dzieci nie powinna pracowac? W glowie mi sie to nie miesci. Bo wedlug jej mniemania to kobiety-matki sa gorsze czy co i nie maja prawa do rozwoju zawodowego? Tulam i pamietaj nie stresuj sie, aby fasolinka byla spokojna

.
Wczoraj wsunelam winogrona w ilosci hurtowej, a potem zagryzlam snickersem

. A tak to mdloscii sennosc.