reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Dużo macie planów weekendowych, ja wszystko jeszcze robie w zwolnionym tępie, bo mam nakaz leżenia z nogami do góry, a to się ta nie da. Z jednej strony lepiej w moim przypadku trochę zwolnic niż wylądowac na patologii:baffled:

DZIUB jak się czujesz już lepiej???

KORALIKOWA mniammm ciasto czekoladowe :-p, ja sobie wyprosilam u teściowej gołąbki:-p

NONEK udanej imprezki Wam życzę i się za dużo nie przepracuj

ANANAESEK jak tam Twój synek lepiej się czuje??? nic nie piszesz, zaczynam się martwic???

reklama
Dziub daj znać koniecznie , mi sie wydaje ze na A&E będziesz musiała bo maternity assesment po 13 tyg dopiero , ale mam cicha nadzieje ze tracisz na kogoś normalnego i coś coli poradzą. Trzymaj sie inwazja na siebie ! Miłej soboty życzę drogie panie , ja najchętniej poszlabym spać ... Ledwo żyje :(

Agusia, jest jeszcze Early Pregnancy Assesment Unit i mam nadzieje, ze tam mi cos doradza :)

Dzieki dziewczyny, czuje sie dobrze, ten bol po prostu nagle sie pojawil, tak jak poprzednio. Martwi mnie, tym bardziej, ze tym razem wystapil jakby w formie skurczow, tzn trzymal i puszczal i tak przez 20 min. Ale tylko w jednym miejscu hmmm. czekam na nospe z PL z niecieprliwoscia!

Dam znac co i jak, moze doradza cos madrego :)

Bo niestety mam ciążę na podtrzymaniu i wysokiego ryzyka i obejmą mnie nawet badania prenatalne :((, trzeba sprawdzić jak ciąża się rozwija po tej infekcji :(((

Hej Grudniuweczki !!!

Nie odzywałam sie bo sie kurowałam...jeszcze troszke trzyma ale juz lepiej katarek jeszcze troszke mam na szczescie nie jak wczoraj no i ucho boli troszke ale u nas pogoda ochydna wiec siedze w domu i sie kuruje:happy:

Koralikwa uwazaj na siebie bo u mnie własnie zaczeło sie kichaczka:baffled:

U mnie wiedzą rodzice i rodzeństwo dalej powiem jak juz bede słyszeć serduszko:tak:

ewa81r wypoczywaj ile sie da i uwazaj na siebie...

madaaa ja pije normalna wode jaka mi wpadnie....satarm sie wypijac minimum 1,5l dziennie.Ale dobrze ze napomniałaś ten temat musze kuknać na skład wody:happy:
A oprócz tego pije jedna kawe dziennie zwykła parzoną gdzie piłam czasem 2 lub 3 a jak mam chec to wtedy pije capucino lub zimna kawe podobna do capucino no i sok pomaranczowy lub jabłkowy ostatnio polubiłam sok marchwiowy z miodem kupuje u nas w lidlu czasem pepsi herate ale głównie wode:tak:
A apetytu nie mam na nic:baffled: odrzuciło mnie od jedzenia czasem wpycham cos w siebie zeby miec siły:baffled:
ZANUDZIŁAM :-p:-p:-p Sorka:sorry:

nonek90 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;-)

marka1307 no to slub tuz tuz :-):-)

nieee nooo gołąbki mniaaaam :rofl2: ale mi smaka narobiły nooo:-p:-p

Dziewczyny jakie bierzecie witaminy>>> czy tylko kwas???

polcia88, ja biorę kwas foliowy i magnez z wit B6. Teraz gin poleciał mi femibion 1 a od 13tc Femibion 2. Tylko że to kosz ponad 50zł co miesiąc :sorry: Poszukałam w necie czegoś tańszego o zbliżonym składzie i znalazłam Vita-miner Prenatal + DHA, który zawiera jeszcze wiele więcej składników niż femibion i kosztuje 16-20zł również na 30dni. Zastanawiam się właśnie, żeby kupić ten tańszy.
A Wy już co bierzecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry