reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jeju dziweczyny ale zapierniczacie z pisaniem...

Milka dzieki, juz lepiej... powiedzmy. pare razy uspil malego:tak:
ale teraz po pracy chodzi na silownie:wściekła/y:
mial chodzic 3 razy w tyg, ale mam wrazenie ze codziennie go nie ma... jak nie silownia to cos, albo ma duzo pracy:wściekła/y:i rano tez musi zawsze cos zalatwic...
ale wczoraj sam zakupy zrobil i kolacje:-)

co do karmienia cyckiem

moj nie chce sie odstawic
butle wypluwa, gryzie, wigina go chociaz glodny:baffled:
tylko moje zje, z kropelka sztucznego juz nie
kaszke ryzowa z sztucznym je:confused:
co robic?

Co robić? Nie dawać cycka, bądź szukać mleka sztucznego, które jest podobne w smaku do twojego. Zależy czy chcesz całkiem odstawić, czy nie... Jak całkiem to generalnie zapomnieć o piersi i przegłodzić.
I nastawić się na armageddon przez 3 dni.
Roni może ci napisać dużo na temat :-p

chcialam odciagac bo mnie gryzie,:wściekła/y: ale mnie sie mleko robi jak karmie, zapas to ja mam po nocy, ale tez nie na tyle zeby tylko odciagnietym sie najadl.:-( myslalam ze go sztucznym dokarmie, ale nie chce wiec teraz musze zdecydowac czy zrezygnowac z piersi i zaczac wojne czy znosic jego gryzienie:confused:

kasuelf : wspolczuje

a ja dzisiaj ide na impreze eska music awards hehe
bardzo sie jaram tymi obciachowymi wykonawcami typu mezo i kalwi i remi

nie chce mi sie jak cholera ale moj luby sie uparl, ze mam sie wystroic i wogule
niezly obciach hehe
bede siedziec w pierwszym sektorze dla bossow wiec jakby co pomacham wam do kamery :cool2:

jakby co to jest chyba o 20 w polsacie

wolalabym pojsc na szoping do manufaktury albo do kina :-p

:ninja: :ninja2: :ninja: ła ła łi ła Mezo on jest superowym hiphoperem i Kalwin i Remi ze swoją muzą rodem z comodore tudież atari nomalnie wy pier dalają z butów :cool2:

sugar pamiętaj ubierz coś w oczojebnym różu i cyce na wierchu, butki w nosek i głupio się śmiej a i nie zapomnij o majkapie coś w stylu : "Zatrzasnełam się w solarze" a i mucho blink blink najlepiej wszystko co masz pamiętaj :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry