Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kicia, a jakie badania krwi masz zlecone?
Mi uczulenia pokarmowe objawiały się zawsze wysypką, więc myślę że to raczej nie jest pokarmowe, tylko kosmetykowe cuś. Tym bardziej, że u mnie też to ścierwo było i w tym samym wieku właśnie na proszek.
Ja to chyba jestem jakas wyrodna matka. Nie robilam malej zadnych dodatkowych badan, nie bylam u ortopedy, neurologa itp. Nigdy lekarka mi nie mowila aby zrobic. Moze jutro sie zapytam czy nie odwiedzic jakiegos specjalisty.
Kate, suwaczek grudnióweczkowy jest gites!!! :-):-):-)
Ja marchewkowe zapieram w mydle dzieciowym Johsona tak żeby zlazło od razu po poplamieniu i schodzi. Generalnie tetra zawiązana na szyi to najlepszy śliniak... i dziecko w samych bodziaku... i dokarmiacz w fartuchu ochronnym... hehe, dobrze, że nikt zdjęć nam nie robi
Nonek, Roni, ja bym też nie była, ale cholernik rzygał i ciągle teraz coś wykrywają do zbadania... No i zawsze się zgadzam, żeby nie mieć potem wyrzutów sumienia
Ja tetre poprostu zamaczam w ace blue, pozniej piore recznie i dodaje pozniej do reszty prania. Inaczej mi nie zchodzi. A piore tez w persilu. Probowalam platki i te sprawy, ale nie pomaga.