reklama

mamusie grudniowe:)

elfie- super stylowa z Ciebie mamusia, a jak sie zle czujesz z "waga slonia":cool2: ( troche przesadzilas zabeczko:cool2: :cool2: ) to zrzucisz raz dwa
jak dla mnie wygladasz ekstra, poza tym slonie nie chodza w rurkach :-p

reklama
Zgadzam sie z Sugar!

Nieistotna
, pewnie to po szczepionce. A maly plakal bo czasem dzieci maja wspomnienia bolu?

Aenye zawodowo fajnie Ty wygladasz, no i super ze jest Wam tak fajnie, czekamy na Ciebie tutaj i wiecej fotek.

Moja mala tez cos ma ostatnio ze nie chciala cyca i w ciagu dnia i wieczorem. W ciagu dnia przeczekuje, bo nie chce aby nie jadla cyca w dzien a wiem ze dzieci latwo sie naucza ze jak pokrzyczy na cyca to mama da butle. A wieczorem wiem ze cycek nie dokonca jej starczy wiec idzie butla z kaszka ,ale jak nadal glodna bo wlasnie nie chce usnac, choc oczy zamkniete to w takim polsnie dostawiam do cyca. Ja zadowolona bo mala oproznia cyce przed noca, a mala nazarta po same uszy.

Ja to nic nie mówię, kasuelf. Już mam 70/164:wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Głodzę się, warzywa żrę, hula hopem kręcę i gó wno - jeszcze bardziej tyję.
Nosz ku rwa mać.

A ja z innej beczki : nareszcie się wyspalam :tak: Dzidziol zrobił sobie pobudkę o 7:00 rano , ale nawet nie chciał jeść - pobawił się 15minut , coś tam pogadał pod nosem i poszedł spać dalej - i spaliśmy do 10:30 :-):-):-)
Ta pogoda mnie normalnie dobija i chodze jak ćma - nawet kawa nie pomaga, wiec to dzisiejsze spanie to normalnie błogosławieństwo :tak:

Anita to super git!!!!!!!!!!!!:-)
Ja też dziś pospałam do 9:-) T. zajął sie młodymi łosiami a ja mogłam pospać.
A i Mini znowu budzi sie tylko raz na karmienie nocne koło 2am:happy:

U mnie jest tak,ze młoda wstaje o 6-7 i sobie idą z Andrzejem do kuchni na kawę (flaszkę) i pogaduszki a ja sobie śpię do 8 bo o 8 trzeba Alę z wyrka ściągac do przedszkola....:eek:

Moja pokrecilo od 3 dni. Budzi sie w nocy o 1:50 :no: , z zegarkiem w reku niemalze. Nie daje jej jesc bo nie chce aby jadla, jakos uluam ja i spi dalej do 5:50-5:58 :tak: tez z zegarkiem niemalze w reku, szama godzine, ja w miedzy czasie zapadam w drzemke, jak mi rece scierpna to sie budze i ja klade obok siebie i drzemiemy do 7:30.

reklama
laseczki! dzieki wielkie! ja znowu jak po ogien i z tureckiej klawiatury (do bani)

filipek super znosi i upaly i kapiele wnbasenie czy morzu (choc morze nam przypadkiem wyszlo, chcialam mu stopki pomoczyc a fala przyszla ;) maly sie troche zdziwil, ale nie marudzil ;) nie ma zadnych wysypek, nic.. super!)

kasuelfie - daj zyc, super z ciebie mama, fajoski plaszczyk! gdzie ten slon? a ja nosze rozmiar 38/40! przed ciaza 34/36, i nie marudze :-) A tu przytylam jakies 10kg, po prostu WPIER*DALAM az milo :-) i mam to ci powiem GDZIES ;-) poki rowno sie rozchodzi.

Dita - ty tez juz przeginasz - super z ciebie mamuska. tez rowno ci wszedzie idzie, wiec co marudzisz? jak ladnie proporcje zachowane to kg nie widac - u ciebie nie widac! wiec nie katuj sie, tym bardziej ze nie ma efektow! jak przestaniesz karmic to po pewnym czasie sama zjedzie waga, bo przestanie organizm zatrzymywac wszystko dla dzidzi :-)

a jesli chodzi o zarcie, to ja sie w ogole z niczym sie nie hamuje, jem, na co mam ochote, pije tylko gazowane napoje, kawe, ziolowe herbatki i malemu NIC nie jest, dziecko mam z aureolka :-)

luckymama - o, to T. juz wrocil!!!!! super!!!!! wiec niedlugo przeprowadzka do rumiszczy? jak wroce to chce spacerek!!!

nieistotna = moj tez marudzi czasem przy cycku, prezy sie itepe, tym bardziej jak spiacy - wtedy karmie go na lezaco i juz mocno spiacego przekladam do lozeczka... jak sie rozbudzi to smoczek i pieluszka tetrowka p[achnaca mleczkiem (od karmienia)

sugar - gratuluje malego wielkoluda i madrali :-) moj tez sporo urosl, ledwo sie miesci w gondolce 80cm, nogi juz ma na zewnatrz jak wyprostuje. a ciuszki z mothercare 6=9 mies i hm na 74 dobre (a te rozmiarowki co najmniej rozmiar, poltora zawyzone wszak!)
i tez wloski mu urosly, hehe!! sie ciesze, choc teraz od slonca jakby ryzy jest, hehehehehe :-)

nie oge sie doczzekac spotkania, mam nadzieje, ze aktualne, choc cos mi sie wydaje, ze mam egzamin 28, sieeeet!! ale zrobie wsio, zeby tam byc, bede sie uczyc w pociagu :-) albo aucie, choc nie wiem, czy dam rade autem z filipem = przestal w aucie spac, sieeet..

koncze, bo slonce mi zachodzi..
wiecej fotek insza raza, mam ich juz milion ;-)

i ciesze sie, ze o mnie nie zapomnialyscie, bo ja tesknie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry