reklama

mamusie grudniowe:)

Ja to nic nie mówię, kasuelf. Już mam 70/164:wściekła/y::baffled::wściekła/y:
Głodzę się, warzywa żrę, hula hopem kręcę i gó wno - jeszcze bardziej tyję.
Nosz ku rwa mać.

to podobnie bo ja 69/165 :wściekła/y:

Sugar, pingwinek, maja, kicia dzieki :)
aenye baw sie dobrze
a salony sa dwa, daniel musi zdecydowac albo liverpool ble albo lowestoft gdzie jes morze i jest piknie

wogole dziewczyny dzieki
dzieki ze piszecie bo dzieki wam sie nie czuje samotna i jest w koncu ktos kto mnie rozumie
a nawet jak nie rozumnie to pocieszy i nie czuje sie tak zle:cool2:
nigdy was nie widzialam i krotko tu pisze ale bb to moj nalog
jestescie super

reklama
Kasuelf a ja mam do Ciebie sprawę : oglądałam fotki Bruna w galerii BB i widziałam go w białej koszulce z czarnym piratem - BŁAGAM powiedz skąd ją masz i czy jest ich więcej i w większych rozmiarach ( tzn. 80 ) , bo szukam takiej już tyle czsu i nici :-( Marze o takiej koszulce dla Mikołaja :tak:

Na temat wagi sie nie wypowiadam :wściekła/y:

A ja dzis z dwojka siedze. KOlezanka pojechala po raz pierwszy do pracy i ozstawila mi pod opieka swoja 2,5 letnia coreczke.
Troszke z niej rozpieszczone dziecko bo z babcia mieszkala i nie wie co to NIE. Ciagle cos jej trzeba tlumaczyc ze nie wolno. Ale jakos daje rade . Przynajmniej zrozumiala ze trzeba byc cicho jak Marika szla spac.

Anita to jest body z krotkim rekawem i krotka nogawka kupilam w h&m, kosztowalo ok 5funtow. rozmiary wieksze byly, ale jakie nie sprawdzalam...
jak bede w okolicy to wstapie i zobacze;-)
w polskim h&m tez powinny byc

reklama
Anitka gratuluje zakupu :)

Aenye calujemy Was gorąco

Laski nie marudzic wszystkie jestescie boskie :)
a ja nie chwalac sie zeszlam z 60 na 58/160 :)

A moj maly przeszedl dzis w nocy samego siebie dokladnie co 1.5 godziny pobodka i darcie ryja
a dostala sete sztuczniaka na noc i lipa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry