reklama

mamusie grudniowe:)

Wiem Kate :tak: ale musi minąć troche czasu , zeby te obie strony się zgodziły - tzn. pogodziły sie z tym , ze wina leży po obu stronach , bo póki co jest tylko ... cyt. " to twoja wina .... " odp.: " nie nie ! to twoja wina " ...
Kocham tego czuba ( niestety :sick: ) , ale nie zamierzam walczyć z wiatrakami ...

Może taka rozłąka dobrze nam zrobi ....

reklama
Czym cie nie przekonal?

Biedaczek nie potrafi rozstać się ze złymi nawykami - nie chce nazwac go pijakiem , bo nim nie jest ( był naprawde fajnym , inteligentnym facetem - aż tu nagle ... no właśnie nie wiem co się stało , ale już nim przestał być ) ... koledzy jak zwykle sa na pierwszym planie ....
kurczę , to co pisze wcale nie 3ma sie kupy ... :dry: ale mam nadzieję , ze wiecie o co mniej wiecej chodzi ...

Może się jeszcze ułoży... zobaczycie... ochłoniecie... porozmawiacie... i może będzie OK?

Dziękuje Kasiu :tak:

teraz myślę , ze jednak najlepszym rozwiązaniem będzie zakończenie togo nieco chorego związku - póki co nie widze szns na ozdrowienie ... chyba , ze cud :confused:
ale w cuda tez już przestałam wierzyć ....

Pogadamy na spotkanku:tak: :tak: :tak: BĘDZIESZ?????????

A ja was muszę opuścić już, bo:
1. Nat ma gorączkę :(((
2. Jest zaje biście marudna:(
3. Śpi ze mną:)))
4. Obudziła się:(((
5. Idę ściągać mleko... jak ją uśpię...:))

Dobranocki...

Anita byc moze to jest tylko przejsciowe, byc moze nie. Jesli uwazasz, ze nie ma sensu i chcesz walczyc o swoje szczescie i spokoj to chyba wlasnie teraz, bo im pozniej tym gorzej bedzie pozniej powziac jakies kroki.
Wiem o tym.

Anitko piszesz to wszystko bez emocji jakbys przestala go kochac.
Ja wiem ze czasami faceci nie dorosli do bycia ojcami i moze to wlasnie jest przyczyna radykalnej zmieny w zachowaniu Twojego meza.
Mam nadzieje ze ta rozlakazmusi go do glebokiego zastanowienia sie nad soban i do podjecia doroslych decyzji.
A jesli mimo wszystko okaze sie ze to nie ma sensu to Nonek ma racje ... im wczesniej sie rozstaniecie tym wczesniej bedziesz miala szanse na ulozenie sobie zycia od nowa i bycie szczesliwa.
Zycze powodzenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry