Dzizas, jak was czytam, to nie moge uwierzyc... moj dzidziol mial glowke 17mm w 17tc3d!!!!!!!!!!!!! lekarz mowil, ze "wszystko w normie, tak, jak ma byc" (jak zwykle

) ale to jakis gigantyczny dzidziol bedzie chyba, co!??????????? mamo, az sie boje, ile bedzie mial teraz! szooooooook... jak ja go urodze??
nieistotna - a widzieliscie dobrze pisiolka??? bo mi sie caly czas wydaje, ze dziewuszeczka w tobie zamieszkala ;-) hihi... naprawde! nie trac wiary ;-) ale jak synus to tez cudownie! Drugi Filipek? ;-) ja dzisiaj widzialam takiego pieknego chlopczyka, ze az sie wzruszylam... a maly mnie kopnal wtedy

moze to znak? ;-)
moj tez sie rusza, jakby tanczyl... jak zaczyna sie ruszac, to we wszystkie strony! i czuje "pukniecia" w roznych miejscach. hih
kasia_z - cholercia, to dalej nie wiem, gdzie isc. z jednej strony poszlabym do doeringa, bo mialabym wszystkie dokladne pomiary, ale ja to robie glownie dla pamiatki - czyli w sumie lepiej w invikcie (czy jak to sie zwie). nie wiem

poczekam na twoja relacje...
a co do rozstepow - ja uzywam musteli i mam nadzieje, ze zadziala!!!!!! mam juz jedna okropna i widoczna blizne na brzuchu, nie chce wiecej!!! chyba juz w ogole nie wyjde na plaze :-[ a co do objawow - na razie znosze ciaze bardzo podobnie do mojej mamy, tylko ze nie tyje tyle, co ona. poza tym wszystko sie zgadza