reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Miłka to wszystko sprawka tych wstrętnych hormonów mogły by się ogarnąć troche :P Lepiej jest się wypłakać niż trzymać te wszystkie emocje w sobie.

No cześć :)
Byłam na USG i opisuję : no więc będzie Piotruś :)
Doering trochę poszedł w ilość pacjentek, opóźnienie ok 30min, ale wszędzie u "specjalistów" jest podobnie, więc trzeba się chyba nastawić. Pomiary robił ekspresowo, chyba 10 min całość trwała, ale pewnie wie co robi :) Sprzęt ma większą rozdzielczość niż u mojego gina, więc było lepiej widać wszystko, no i ma tą opcję do badania przepływów w sercu i żyle pępowinowej, więc uważam, że było warto pójść. Płeć widać było rewelacyjnie :) Wyniki pomiarów praktycznie takie same jak u mojego gina, więc bez niespodzianek. Ale zawsze to jakieś drugie oko popatrzy na dzidzię :) Co do 3D to niestety się nie udało zrobić ładnych ujęć, bo nasz maluszek zasłaniał buźkę rączkami w płaszczyznie zbierania aparatu, chyba mu było za głośno i łapał się za uszka :(
Jak chcecie obejrzeć fikającego Piotrusia to filmik 50MB z całego badania jest do ściągnięcia tu: www.zdanowicz.com.pl/synek.avi

Aenye, jak chcesz na pamiątkę to chyba Invicta - bo u Doeringa (jak w moim przypadku) może się nie udać 3D uzyskać - to jest tylko opcja symulacji obrazu z 2D, głowica jest jak do 2D, więc zbiera z jednego miejsca. W Invikcie jest prawdziwe 4D i całe badanie masz obraz trójwymiarowy.

Buziaki dla mamuś :)

Chciałam jeszcze dodać, że buźke w pewnym momencie ślicznie 3d złapało i ja widze, że to niezły przystojniacha będzie ::) a wiercipięta taki sam jak i mój urwisek :D Oj te nasze Fasoleczki kochane :)

kasia_z Dzidzia super fajnie, że chłopak ;D
Jak na początku ciąży byczyłam się w szpitalu to same dziewuchy się rodziły więc jestem w szoku, że znów chłopak :laugh: ;) :laugh:
Co do długości badania to expres u mnie badanie trwa 50 minut do godziny? ::)?

kasia_z gratuluje syncia!
Ja tez dzis mialam 3D. Bedzie Marianka ;D ;D ;D
Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, ale cala baba, jak nie ma ochoty na sesje fotograficzna to sie nie pokaze. Slabo dosc buske widac. Wieczorem jak bedzie maz to wsadze wam filmik. Sama nie umiem. Caly film to przeszlo pol godziny, ale go zmniejsze. Z najlepszymi ujeciami. Lekarz powiedzaial, ze zaciska kolanka jak prawdziwa kobitka :laugh: :laugh: :laugh:. Marianka wazy 660 gramow i termin mam na 24 listopada. Ale jak mowilam juz kiedys- zostaje u WAS ;D
Badania morfologii i moczu okazalo sie, ze tez sa ok, niepotrzebnie sie martwilam. Wiec nic tylko sie cieszyc ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nonek twoja Marinnka to grzeczna i rozważna dziewusia co będzie pipuche obcym facetom pokazywać :P Pozatym jest o ponad połowe większa od mojego syncia :o mój 300gr waży :D Czekam na filmik z niecierpilwością :D Masz racje zostań z Nami :D 8) :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry