reklama

mamusie grudniowe:)

Ja jeszcze nie mam rozstępów ale strasznie dygam moja kumpela miała brzuch, tyłek, piersi, ramiona, uda w takich rozstępach, że wyglądało to tak jakby wielki kornik wyrył jej czerwone tunele i do tego popękała jej skóra :-[
Ja teraz smaruje się 2 razy dziennie chociaż jeszcze nic nie ma, pocieszam się, że moja Mama nie miała rozstępów to może i mnie się uda :laugh:

reklama
Miłka mam nadzieje, że tobie się uda bo ja po mojej mamie nie mam nawet 1 objawu jakie ona miała w ciąży ani tych dobrych ani tych złych normalnie wszystko na odwrót ::D

Zgadza się :) jak człowiek samemu spojrzy to tak lepiej jakoś bo z tymi lekarzami to różnie bywa.

Ja się dzisiaj nie za dobrze czuje głowa boli brzuszek duży i troche źle mi się oddycha ciśnienie chyba jest nie takie. Ide się położyć.

Kurcze patrze na ten swoj suwaczek ktory wskazuje 21t3d a maluch ma wedlug usg 19t6d duza roznica
moze zle sie odzywiam i nie z czego rosnac
i jeszcze martwia mnie wyniki, chociaz z drugiej strony lekarz chyba by cos o nich powiedzial BPD 45 a HC 59.. moze sie pomylil z tym HC?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry