reklama

mamusie grudniowe:)

O rany o rany o rany:-D:-D:-D
Właśnie wygrałam w jakmś konkusie internetowm (nawet nie pamiętam, jakim) 50 zł do wydania w merlin.pl:-):-):-)

Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało, jak mamę kocham:-D

reklama
U nas to tez chyba byl falszywy alarm z tymi zebami bo nic nie widac.

Kasuelf dawaj fotki.

Sluchajcie, jak wygladaly kupki Waszych malenstw po soczku marchwiowym. Wczoraj pierwszy raz dalam malej troche ( ok 50ml rozcienczony na pol z woda). Zrobila bardziej pomaranczowa i troche sluzowa kupke. Widac w niej bylo kilka wlokienek marchwi. Ale nie bolal jej brzuszek wiec chyba to normalne? Co myslicie?

Dita ja juz kilka razy wygralam telewizor lcd i komputer szkoad tylko ze nie mieszkam w USA bo trzeba bylo podac tamtejszy kod pocztowy a telewizor i komputer musialam kupic sama.:-)
Mam nadzieje ze chociaz u Ciebie to nie sciema.

Dita moje gratulacje!!! Wez jakies fajne ksiazki.
maja nie przejmuj sie, moja czasem robi kupe roznokolorowa. Od pamaranczu po prawie braz.

hehe - no zobaczymy, niby to nie ściema, bo wyraźnie widzę na swoim koncie w merlinie te 5 dych:-D

Idę zaraz na końcowy test z ang, trzymajcie kciuki - nic nie umiem,hehe:-D

Ja na szybko, bo z pracy, a zaraz na tańce :-)
Patent na fotelik samochodowy - kładę ręcznik (frotte, z niego robią pokrowce na foteliki), w sumie dwa, jeden pod plecki, jeden pod główkę - i jest lepiej. Rozbieram też małego do bodziaka.
U mnie po marchwi kupa w kolorze marchwi.
Dita, gratulacje!
U mnie też nie ma zębów jeszcze, za to dziąsłowanie wszystkiego co złapie :-D
Buziaki!

Ja wygrałam bilety do kina w rmf -konkurs nie był trudny - wystarczyło zadzwonić :-p

Dita
mocno 3mam kciuki :tak:

U mnie pogoda juz się zebździła :-( zimno , ciemno i pewnie zaraz będzie padać . A było tak ładnie :-(

Kasiu miłej zabawy na tańcach :-) Ciągle w grupie ze starszyzną ? ;-)
Maja - u mnie tez kupa po marchewce w kolorze marchewki i dużo bardziej zagęszczona niz zwykle :tak: więc tak chyba musi być

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry