reklama

mamusie grudniowe:)

my też bez czapki bo i po co nawet jak lekko wieje to też bez :tak:zresztą ogladałam jakiś program gdzie mówiono, że trzeba dziecko przyzwyczaiać bo potem będzie miało non stop zapalenie ucha

reklama
Bez czapki:-) w odpowiednia pogodę ofkors;-)

Zdrówka dla Nat:-)

Miłka
jak skaza sie objawił prócz tymi biegunkami oczywiście:confused: Bidulka Milenka:-( Tez lubie to w kotach że są strasznie indywidualne;-):-)

Anita
z te podusią git pomysł:tak::-)

Pingwinek ukochaj maleńka dzielną ślicznotkę:-)

to jest jakas porazka z tyym ubieraniem dzieci w upalne dni
ja wczoraj z malpiszonem spodenki krotkie i tiszert, bose stopki i tak mi go bylo szkoda bo upal jak ta lala
a tu widze dziewczynke np rajstopki, dlugi rekaw, sukienka i czapeczka
no rece opadaja i nogi tez
ja sie pytam czy tym rodzicom jest kuzwa zimno??? ze tak ubieraja swoje dzieci??????
tylko dojsc i walnac w leb:wściekła/y:

co do tatuazy to to jest bardzo wciagajace heh
z doswiadczenia wiem ze sa osoby ktore maja albo TYLKO jeden albo jak juz zaczna to nie moga skonczyc
Ty elfie maz jeszcze ta dogodnosc i niebezpieczenstwo ze robi Ci to Twoj wlasny maz ;-)
ja chce jeszce kilka i mam juz pomysly i wzory praktycznie tez
znajomych ktorzy robia ale poniewaz jestem etatowa matka polka musze poczekac jeszcze chwilke
mnie najbardziej podobaja sie takie oldskulowe tatuaze w stylu rockabilly czyli wisienki, gwiazdy, kotwice etc etc
ale tez mam wzor na pol plecow zahaczajacy o sesesyjne wzory

no i uwazam ze kazdy tatuaz powinien byc czyms wyjatkowym, cos znaczyc etc
ale to tylko taki emoje odczucie

nie uwierzycie
brunkowi sie dzis przebily gorne dwojki :eek:
moje dziecko jest dziwne

:growl:

teraz zamiast bruno bede go nazywac sekator

tez nie rozumiem rodzicow przegrzewajacych dzieci, sama mam znajoma ktora niezaleznie od pogody ubiera corci rajty plus spodnie i capka obowiazkowo:eek:

:eek:
nonek:-)

dita a ja sie boje dentysty

milka gwiazdki byly pierwsze, ale znaczenie to dla mnie zebym pamietala o czyms...

mnie najbardziej podobaja sie takie oldskulowe tatuaze w stylu rockabilly czyli wisienki, gwiazdy, kotwice etc etc
ale tez mam wzor na pol plecow zahaczajacy o sesesyjne wzory

to widze ze sie rozumiemy :) ja mam plecy w old schoolu ale nie pokaze bo sobie zdjecia nie umiem zrobic. musze meza poprosic;-)
a oto moje plany na reszte uda, lydke i rece:cool2:

kasuelf Twoj Bruncio jak moja Jula- miala 5 m-cy i 4 zeby. Maniana niby ma przebite dzislo, ale zeby nie wylaza:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry