reklama

mamusie grudniowe:)

Boże .... ! Normalnie lato ! :szok::tak::-) W końcu ! :tak: Jest tak ciepło , że najchętniej wskoczyłbym do jakiegoś baseniku :tak: Cały dzień łazimy z Mikuniem po dworzu - znowu byliśmy na placyku zabawowym - ale ubaw ! :-D Wieczorkiem wrzuce fotki :tak:
Tak się opaliłam , że boję sie , ze bedzie mnie piekło :dry::szok:

Kasuelf
- koniecznie pochwal sie dziarkami :tak:

reklama
a ja mam
1.ramie prawe
2. ramie lewe
3.dekolt
4.przedramie kolo lokcia
5. palec u prawej dloni
6.udo lewe
7.kolo pachwiny lewej nogi
8.kolo lopatki
9. dol plecow

chyba uzaleznia:dry:

padam ze zmeczenia, gardlo mi wysadza
bruniasty ma katar do tego gorne dwojki mu sie przebijaja:wściekła/y: moje biedne dziecko:eek:

anita zazdroszcze. tu leje i o takich atrakcjach moge pomarzyc:-(

Olafek jeszcze raz dziekuje ciociom za zyczenia!!

kasuelf fajne dziary, truskawa swietna!!
ja mam mala, kolorowa rozyczke na cycuniu :-)

Mercunia wracaj do zdrowka!

moj Oli jeszcze od urodzenia nie byl chory (tfu tfu), oby jak najdluzej sie uchowal!

Anita, a co to za placyk zabawowy i co tam robicie??

Kasiu , tradycyjny , zasponsorowany przez UE plac zabaw :tak: czysto , kolorowo , dużo dzidzioli , mnóstwo atrakcji :-) ja zabieram tam mojego 5-letniego chrzestniaka i jego 6-letnią sąsiadeczkę no i Mikołaja rzecz jasna :tak: starsze dzieci bawią sie same - ja bawię się z Mikołajem : huśtawka , zjeżdzalnia , koniki ( fotki w galerii :tak: ) ubaw po pachy i setki spalonych kalorii :tak:;-):-p

Kasuelf super tatoo :tak::tak::tak:

dzieki dziewczyny:-)
fajnie ze wam sie podobaja,
wiele razy slyszlam ze ohyda, ze sie oszpecilam, se swir i tralala albo jak z kryminalu,
ja mam to w du pie
zyje sie raz, zawsze chcialam miec tatuaze i tyle.
kto ma = rozumie.

Ufff...
nadrobiłam...

Fajne tatoo... nie dla mnie:no: panicznie boję się igieł:-(

Nat ma trzydniówkę... a poza tym jest OK:)))
u nas jest gorąco i śpi tylko w pampersie:))) tak jak Asia, jak była mała - spała na golaska bardzo długo...
dzisiaj byłam na dworze z Nat, ona była ubrana tylko w bodki i kapelusik... no niektórzy się na mnie patrzyli dziwnie... a niektóry wręcz mówili, że w końcu jakaś normalna mama :tak:
a niektóre dzieci darły ryja... bo te głupie pindy-matki ubrane w krótki rękawek i spódniczke ubrały swoje dzieci w wełniane:szok: ciuszki i przykryły kocykiem!!!!! Albo długi rękaw i dres:baffled:... trzeba być jeb niętym na mózg!!!

siadałam 3 h temu do kompa i już musze spadać... cycki mi zaraz rozwali jak nie ściągnę pokarmu...
u nas upał
Mercunia -zdrówka życzę!
Olafek - 100 lat!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry