reklama

mamusie grudniowe:)

Nonek poczekaj cierpliwie do trzeciego dzidziola ;-):tak:;-):tak:

Ja też uwielbiam cycolenie - mino poobgryzanych sutków :tak: i te kocie oczy dzidziola spoglądające na mnie zza cyca ... ach ...

reklama
lucky kontakt z dzidziorem to fakt jest super i baaardzo mi tego brakuje
jednak dla mnie te 5 miesiecy to bylo dlugo i bylam bliska zalamki i tak jestem z siebie dumna bo mnie wszystcy od poczatku na butle namawiali i nie mialam zbyt wiele wsparcia w tej kwestii:sick:
teraz jestem w duzo lepsiejszej formie a i to sie chyba liczy:dry:

Kobieto Ty powinnaś byc z siebie mega dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cycolenie zacząć i pociągnąć przez pierwsze pół roku to COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobie sie udało i chwała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):tak:

Kobieto Ty powinnaś byc z siebie mega dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cycolenie zacząć i pociągnąć przez pierwsze pół roku to COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobie sie udało i chwała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):tak:

Dokladnie Kasuelf szczegolnie w tym kraju gdzie malo ktora laska karmi piersia i praktycznie zadnej pomocy nie ma za strony poloznych.

ale mnie dziś power ogarnął :szok: umyłam okna , zrobiłam prasowanie ( czego nigdy nie robię, zawsze prasuje przed załozeniem ) , a w pierkarniku kurka juz siedzi ( heheh cała dla mnie :-p )
Chyba w końcu ciśnienie wraca do normy , bo kawy nawet nie piłam , a tak się dobrze czuję , ze mogłabym góry przenosić .
Zaraz smigamy na spacerek , bo słonko ładnie grzeje ! :tak: poza tym dziś dostawa w moim lumpie :tak::-)

A ja się czuję do du py
JAk na kacu - jak zauważyła Maja.
brzuch mnie coś pobolewa, spać mi się chce, nie mam siły...
No ale ciasto już upiekłam (to takie wspomaganie odchudzania) i kapuśniak się gotuje.

i jeszcze mnie kolana bolą!!! Już oba!!!!

reklama
ja też uwielbiam cycolić i może uda mi sie jeszcze z 2 miechy za nim wróce do roboty :eek:

anita gratuluje poweru :-Du mnie dzis to samo chata lśni i już jestem po spacerku z pierdółką, obiad ofkors gotowy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry