reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Milka
'na stale' to wyjechalam ponad rok temu wiec nie dawno:dry:
a do kato [z paszportem:laugh2::laugh2:] to codziennie jezdzilam:cool2::cool2: bo pracowalam w akademii berendowicz&kublin, moze slyszalas...

Roni wiem:ninja:
a ja mam rodzine w zawierciu:tak:

Wlasnie Bruniasty dal czadu
dokladnie 1h 16 min wyl:szok:
zabki bola:baffled: bo dwojki sie juz przebily, teraz jedynki gorne ida:eek:
moj biedulek kofany sie wycierpi:baffled:
dopiero jak mu dalam calpol sie uspokoil i zasnal
moj wampirek :-[

Kasuelf git ze dałaś mu calpol Nie żałuj mu paracetamolu np czopów (w granicach normy oczywiście) niech nie cierpi, bo górne zębolki bardzo bardzo bolą:-(:tak:
Serio szybko te zebole mu rosną:szok:

kicia wycierpi sie wlasnie:baffled:
ale przynajmniej szybko mi minie to zabkowanie:dry:

lucky wczesniej sama masc na zebolki calpol wystarczala... a teraz niet:sick:widze ze jest duuuuuuuuuuuzo gorzej:baffled:
nie znosze jak bucy:baffled:
samej mi sie plakac kce

roni hehe

Biedulek nasz Bruncio....:no:

Roni - a ty z Kielc,tak? Całkiem niedaleko mnie. Jak ostatnio byliśmy w górach Świętokrzyskich to byłam w szoku, jak to blisko i jak szybciutko dojechaliśmy...

Olga bo to serio boli:-( No i rozumiem że serce pęka. Ja juz cierpię jak tylko o tym piszesz, a co dopiero jak miałabym słyszeć Maciupka:-( Bruniutek śliczniutki zębolek. BU

kasuelf nonek kiedyś polacała i ja zakupiłam, żel na ząbkowanie orajel się nazywa serio po kilku sekundach zdrętwiał mi język i usta. Spróbuj może zadziała:tak:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARICZKI!!!!
kasuelf współczuje;-)ale za to twój Bruncio będzie miał już zębolki za sobą a my dopiero będziemy się męczyć!!!

Dziewczyny a ja Wam zazdroszczę że tak długo cycolicie!!!Ja Dawida karmiłam tylko 2 m-ce bo wszyscy mi udzielali "dobrych rad" typu "daj mu butelkę bo jest głodny" a to było ***** prawda bo pokarmu miałam w h....uj i do dzisiaj jeszcze coś tam mam!! no ależ co...mądry polak po szkodzie!! Nast.dzidzolka będę karmić dłużej!!(taką mam nadzieję)

Roni a ty mieszkasz teraz w Gdyni????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry