reklama

mamusie grudniowe:)

moj bruncio sypia sam, czasem gdy ma zla noc- nabki/zle sny to biore go do siebie:tak:
jest wtedy spokojniejszy a i ja sie ciesze ze mam go blisko
uwielbiam z brunciem spac:-)

reklama
Sto lat sto lat niech żyja żyją nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:
HELENKA, JAS I MINIUTEK:-)
Kończą dzis śliczniuchy 5 miesięcy:-)

Uwielbiam spać z miomi chłopakami trzema, teraz oststnio Lil sie wyłamuje i chce spać sam:-) A moje nocne pobudki sa bardzo różne i kazda noc inna. Ogólnie jest git:-)

Marika spi sama w lozeczku. Czasem rano jak M wychodzi do pracy zostawiam ja ze soba w lozku. Dobrze ze jest ogromne bo zawsze mam obawy ze jej krzywde zrobie.

A ja mam troche kaca. Ale juz dochodze powoli do siebie. Dzis idziemy wczesnie spac razem z dzidzia.

Piotruś dziękuje wszystkim ciociom z BB za życzenia!

Sto lat sto lat dla
HELENKI, JASIA I MINISIA!!!!
:-D:-D:-D

Kulka, niestety nie znam żadnego ortopedy - jeszcze mnie tam nie zaniosło. Mąż był w luxmedzie kiedyś, ale napotkał jakiegoś konowała, nie polecam.
Nam weekend upłynął pod znakiem wszelakich odwiedzin, trochę masakra, taki upał, chociaż Piotruś jakoś niewymęczony zupełnie, w przeciwieństwie do rodziców.
Aenye, mi też czasami tak przez sen płakał (ostatnio już dawno nie). Teraz juz nie, myślę że nie ma się co martwić, minie!

Nieistotna, zdrówka ocznego życzę!

U mnie mały z nami w łóżku nigdy nie zaśnie, za mało miejsca. Tylko w swoim łóżeczku zasypia mały demon. Jak ja przysnę, to mnie budzi łapka w oku albo jakoś tak :-D

A dziś demon odmówił rano cycka - przez pracę moją rano zawsze teraz dostaje mleczko z kaszką - i się jakoś nakręcił. Wył i nie jadł z piersi, za to zrobioną mu kaszkę zeżarł w mgnieniu oka! Niezły aparat! :-D

No prosze jaki wygodny Piotrus - w koncu cycolenie to ciezka praca, a z butli niemalze samo leci :tak:;-)

Pogoda boska ! Uwielbiam takie ciepełko ! :tak::-) czuje sie ja rybka w wodzie ! Mikiemu tez upał nie doskwierał - pewnie po mamusi ciepłolubny bedzie :tak:

Dzis też pierwszy raz usłyszałam , że Mikołaj jest podobny do mnie :-) w końcu ! :tak::dry:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry