reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Byłam dziś na rybach - tzn byliśmy wszyscy, siostra Andrzeja z mężem i z ich synkiem który w lutym skończył 2 lata:eek:.
Boże, Natalia w samych bodziakach i zgrzana, bez czapeczki (ku zgrozie wszystkich) a ten mały w:(UWAGA)
- pampersie (!!!)
- rajstopach,
- spodniach,
- koszulce,
- swetrze,
- kurtce
- i czapce!!!!!!
:szok::szok::szok:
MAtko kochana, ja nie mogłam po prostu na to patrzeć! No i oczywiście nie wolno se odezwać, bo ,,on jest chorowity i może się przeziębić"
Oczywiście z nocnika nie korzysta bo ,,jest malutki i ma jeszcze czas"
Jadaczka to mu sie nie zamykała, płoszył wszystkie ryby, darł japę cały czas.
Mam skołatane nerwy...:baffled:

moja noc niestety nie byla spokojna, Hania sie obudzila o 24 i dawala czadu do 4 rano:szok::szok::szok:

bylo

rzucanie sie na podloge

wychodzenie z lozeczka 150 razy

kopanie i rzucanie zabawek

wczolganie sie pod lozko

stawanie w lozku na glowie

wszystko okraszone mega darciem ryja

i kto mnie przebije:confused:

atol - bosz,....uwierz, to tylko teraz tak. Potem jest coraz łatwiej. I będziesz miała spokój na całe życie, tak samo sugar. Trzymaj się!

STO LAT DLA SOLENIZANTÓW

Kulka samo rtg kręgosłupa może nie wystarczyć potrzebne będzie na bank miednicy i bioder jak ma problemy z chodzeniem :tak:

Pingwinek gratuluje pierwszego razu :szok: i najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło :-D

Aenye mojej tez się czasem zdarzy zapłakać w śnie ale poszeptam do niej i się uspokaja :tak:
To na pewno problemy z aklimatyzacją pobędzie w domku to wszystko wróci do normy :-Da co do prezentu to przyznam że pytam co kto chce aby się nie męczyć :evil:
Kasiu Z moja dostaje codziennie Nana 2R i kiedyś chciałam dać jej tylko cyca i ona wypiła cycka i patrzy na mnie i czeka i się wkurza bo zawsze była flaszeczka a dziś se jaja z niej robię :-p

Atol współczuje kurde ale masz jazdy w domu i jeszcze do roboty chodzisz

mi weekend mija pod znakiem spacerków :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry