reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
spoxx, jak znajde cos jeszcze to wystawie. mam takie nowe super kolka do plywania dla maluchow, ale nie wiem, czy ma pod dupka paski czy majteczki, musze stestowac najpierw. takie mini samochodziki :-) z kierownica. zajebiste!

zapomnialam dodac, odnosnie sugarowej pycha kawki, ja tez spijam tzw jacobs frappe, czyt. stoi przy kompie od rana i wystygla..
hehe

dzis mam lenia na maksa..
mam drugi dzien @ (u mnie najgorszy), rano bolalo mnie wszystko, a najbardziej glowa (prawie sie wywalilam z Filipem, jak mialam zawrot! szok! nigdy tak nie mam). dupa.
ale zalatwilismy szczepienie, mlody byl SUPERDZIELNY, na szczescie tylko jedno klucie (skojarzona). darl ryjka tylko w momencie wpuszczania, potem ucichl i slicznie sie bawil.
wazy malo, myslalam, ze wiecej - 7600. nie mierzyli go, tylko glowke - 43. w normie?
jakis drobiniec z niego.. to po mnie ;-) dobrze, ze jest dlugi, wg naszych pomiarow ostatnich domowych - 73cm.

wreszcie zasnal. ufff.

lucky, witaj, nie masz pojecia, jak mi ciebie bylo brak! szczegolnie, jak raczkowalam w dawaniu nowinek ostatnio, 3 tygodnie temu! chcialam juz dzwonic, ale zdalam sie na wlasny rozum, mam nadzieje, ze nie narobilam szkody bablowi.

a z innej beczki - mojemu chyba wychodzi zabek, ale nie wiem, nie jestem pewna. ma taka bialawa kulke, cale dziaselko zaczerwienione, ale, uwaga - TROJKA! mozliwe to???
poobserwuje..

a, i lucky, dawaj zdjecia jachtu!!!

nieistotku - dostalam olejek, dziekuję! ale ty na mnie nic nie zarobilas, zdalam sobie sprawe.. na drugi raz policz normalnie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry