reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja też kocham taką pogodę - po prostu kocham!!! I kocham burze - najlepiej właśnie pod wieczór w taki upalny dzień, nagle robi się cicho, parno, i w końcu gdzieś w oddali pojawia się zalążek chmury burzowej ( taki poszarpany ,,grzybek") i zavczyna grzmieć, najpierw z oddali...
Uwielbiam ten moment...

Jezu - chyba mnie popier....:eek:

Nieistotna - Ja mam strrraszną ochotę na to cappucino i w końcu zamówię razem z paroma innymi rzeczami, czekam na wypłatę z ubezpieczyciela za śmierć teścia. ludzie, nawet w takich sprawach to są takie pier dolone urzędasy, że na pieniądze trzeba czekać kilka tygodni:szok::baffled:

Milka nie staramy sie ale nie chce mi sie liczyc a lubie wiedziec kiedy jest ten niebezpieczny okres, bo nie biore pigulek

Dita gdybys cos chciala to kliknij jedna rzecz a reszte poza allegro, ja nie bede placic prowizji i obnize Ci dzieki temu cene :)

Wstawię na bank zdjęcia jachtu jak T go skończy remontować:-)
Niewielki 6 metrów długi 2,4 szeroki. 4 wyra:-) Git.:-)

Dzięki dziewuchi że sie cieszycie ze wróciłam!!!:-)
Potwornie mi było źle bez Was:tak:

Kasia_z bo strasznie sie dusił, kaszlał i narzekał na ból ucha. Więc badanie rutynowe dla dzieci tak małych. Rany dobrze, że znam lekarzy i mam wejścia w szpitalu , bo inaczej to bym sie pocięła:-) Teraz jest rewelacyjnie. Wszyscy zdrowi, chociaż T i L zaatakowani strasznie alergią. Obaj na loratadynie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry