reklama

mamusie grudniowe:)

a ja od 3 miesiecy nie ogladalam tv.
dzis moja samotnosc mnie dobija bardzo,jest sobota wieczor, maz mnie olala jutro samotna niedziela.
mam smutka:-(
do przeprowadzki jestem sama czyli jeszcze 1-2 tyg.
ehh

reklama
sto lat dla Maluchow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja tez mam dzisiaj jakis gorszy dzien!!
monotonia dnia codziennego dzisiaj mnie wku....
no i jarac mi sie chce!! fuck!!!!!!!!!!!!

a ja wlasnie wrocilam ze slubu kolezanki ze studiow (tylko w kosciele bylam). fajnie.. w ogole ona tez rodzi w grudniu bobaska :-) musze jej sprzedac bb ;-) jeszcze jakas prowizje bede ustalac, tylu juz osobom reklamowalam ;-)
albo wiem, bodziaka bb za friko powinnam dostac :-D a nawet sie ze mna nie skontaktowali, chociaz wyrazilam chec kupna. grrrrr!!!

mam tone maili 'trudnych klientow' do odpisania.. tak sie juz widac ustalilo, ze ja bede na te najtrudniejsze odpowiadac, bo 'umiem'.. no umiem. ale nie lubie..

a tez mam zamula.. nic mi sie nie chce, chociaz ciesze sie strasznie, ze na chwile do ludzi wyszlam - bo po slubie poszlam na chwile na piffko z kumplami D, w sumie to tez moi przyjaciele. strasznie mi brakuje tych naszych gadek do rana, podrozy po knajpach..
jeden wlasnie przyjechal z fr (szkola filmowa tez, tyle ze jej nie przerwal), teraz jedzie do L.A. na kurs... kurcze.. fajnie sie slucha historii z planu.. gdzie ja teraz, a gdzie on ;-)

heh :-) dzieki za pamiec o moich cyckach ;-)

Iggy i Juleczko - STO LAT!!!!!!!!

Hej, jak zwykle ku... upal.
Nie wiem czy wieczorem bedzie padac czy znow bedzie pogoda oszukiwac.
Maniana dzis podarla mi caly stos gazet. Myslalam, ze mnie trafi, bo jeszcze nie zdarzylam ich nawet przejrzec.
Dzis czeka mnie grill u tesciow:eek:. Jakos ostatnio zle znosze tesciowa, ale to nie ten watek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry