reklama

mamusie grudniowe:)

Jezu, tez bym se poszla na spacer do Sopotu. Pozazdroscic. Ja w taka pogode w ogole bym z plazy nie wychodzila. Tam przynajmniej troszke chlodniej niz w miescie w tych nagrzanych murach.
Ja chyba spakuje mala, pojde przez park do tesciow. Moze tam mieszy drzewami bedzie jakos znosnie.

reklama
U mnie tez już coraz cieplej.Mały już dusi komara pod drzewkiem.
Słonko swieci i jest git.
Ze spaceru nici ...Moje stopy wyglądaja jak po jakimś porzdnym surwiwalu:confused2:

dZIEWCZYNY BARDZO WAZNA I PILNA SPRAWA.
Czy ktoras z Was wyrywala zeby w ciazy? Chodzi o moja bratowa.Jest prawie w 9-tym miesiacu i tak ja zab napierdziela ze nie moze wytrzymac. Wziela jakis antybiotyk co jej kiedys dentystka przepisala ale ja jej odradzam.Bo wiadomo jak to \ tymi lekami jest. Nie wiecie czy dadza jej jakies znieczulenie? Z tego co wiem to nie mozna w 1-szym trymestrze. A jak pozniej?

ja z moimi nieszczęsnymi ósemkami musiałam czekać do porodu :tak:
zadzwońcie do jakiegoś chirurga od szczęk i się dowiedzcie ;-) i przy okazji do gina co on o tym myśli, bo dentysta-sadysta-materialista ( nie każdy oczywiście ! ) może miec głeboko w poważaniu to , ze dziewczyna jest w ciąży ;-)

jeśli jest tam jakiś stan zapalny bo o tym mogą sugerowac przepisane antybiotyki to powinna wyrwac i nie czekać !!!!!!!!!!!!!!
albo do porodu ratowac się Apapem i tyle :dull:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry