reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita to i tak sie pieknie uchopwalas bez mandatu!!!!!!!!! brawo!!!!

ja dzisiaj bylam na tej jezdzie-przezylam nie bylo tak zle, ale niestety pan pbak mnie nie bedzie mogl zawsze siedziec i wtedy bedzie gorzej!
jutro ide znowu!
zapytala, pana czy jest jeszcze dla mnie nadzieja zaczol sie smiac i powiedzial ze bedzie dobrze :-)

Kicia no i super ! Wystarczy odrobine pewności siebie - ale nie brawury rzecz jasna ! ;-)
Ja mam zakaz wisadania do samochodu ojca w roli kierowcy :dry: podobno dożywotni :cool2: a , swoim obecnie nie jezdze , bo Piotrkowi jest podobno bardziej potrzebny ( bo w sumie jest - ja do pracy jeździc nie musze :-p )

hehe, Dita, ty piracie drogowy!! :-D:-D:-D
ale jak slysze o tej twojej pracy, to mi sie noz w kieszeni otwiera. nosz ku rwa. chora to chora!!

a my dzis bylismy na gali "Cisi Bohaterowie Trójmiasta", gdzie rodzice Dawida odbierali nagrodę :-) jestem z nich TAAAAKA dumna! super..
byl pieczony dzik, chleb ze smalcem, inne zakaski, no i napitki (np wino :cool2:) do oporu :-) super bylo, a Filip az sie zanosil z radosci, jak wszyscy wkolo klaskali (strasznie to lubi, az go uczylam kosi kosi)
i sam prezydent Gdyni (uwielbiam kolesia) wreczal mamie D. nagrode :-) specjalnie przyjechal tylko do niej, bo kazdy "bohater" mial wreczane wyroznienie przez kogos innego :-)
strasznie fajny z niego facet! na wszystkich imprezach sie pokaze, pozdrowi. i mozna normalnie pogadac. nic dziwnego, ze co kadencja to Szczurek ma min. 80% glosow... ;-)

Czesc spioszki!
Ja juz dawno na nogach. Jak nigdy. Majerana dzis za pietnascie szosta wstala. :crazy:.
Mielismy dzis podpisywac akt sprzedazy naszego m. Niestety musimy przeciagnac sprawe o 2 dni. Nie ma jednego papierka. To nic, ku rwa, ze mial byc w zeszly piatek. Ale urzedasy maja swoich petentow w du pie. Nienawidze tej nieslownosci.
Sugar napisz jak tam Twoj przyjazd!!!
Anitka a to czemu masz zakaz???? Czyzby ostatnia przygoda;-)? Przeciez to nie Twoja wina. To jego wina, ze Ci zepsute auto dal:-).

reklama
O, Aenye, to Dawida rodzice dostali nagrodę? Wow! Wielkie brawa i gratulacje! :-)

U mnie demon dziś w nocy wynormalniał i spał spokojnie - może to szczepionka plus zęby go wykończyły wcześniej.
Tymczasem obraził się na kaszkę i nie chce jeść żadnej...
Za to powoli da sie mu wcisnąć mięcho - najlepiej jak mama i jej cycek się schowają... :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry