reklama

mamusie grudniowe:)

Anitko - to raczej trzydniowka...
nie martw sie, paracetamol albo ibuprom i bedzie git:tak:

wlasnie pisalm do ciebie SMS-a...
ale nie mozna wyslad z net, bo nie masz aktywnej uslugi :no:
wyslij z komorki haslo INTERNET na nr 102...

reklama
A skąd się bierze trzydniówka ?
Moja lekarz nie mówiła nic o trzydniówce :no: - w ogóle ja pierwszy raz spotkałam się z tym określeniem tu na forum ( bo niektóre dzieciaczki miały )

Boże ja byłam przerażona jak mu zmierzyłam tą temp. - pisałam Wam jakiś czas temu , ze do szpitala w Garwolinie przywieźli dziewczynkę z sepsą - Jezusie drogi - moje czarnowidztwo dało sie we znaki - lekarz mnie uspokoiła ( raczej opier doliła równo , żeby wybić mi to z głowy , ale chyba mnie rozumiecie mamuśki drogie ;-) )

Kate - jutro wyślę :tak: - tela chyba w wózku zostawiłam ( bo w domu go nie mam :dry: ) , a wózek w garażu ( już zamkniętym przez dziadka na cztery spusty )

Trzydniowka to ch. wirusowa, dziecko dostaje goraczki ( czasem bardzo wysokiej) a pozniej po 3-4 dniach delikatnej wysypki. Nie robi sie z tym nic, tylko zbija ewentualnie goraczke. Nic wiecej. Mija samo.
Trzymaj sie dzielnie! Bedzie git.

Anitko luz
rumień nagly czyli trzydniowka to nic gorzne a czestego

moj mial 2tyg temu prawie 39stopni nie wiadomo dlaczego
(stawiam na upal) i nic mu nie jest
bedzie git

ych
kurde przegiecie palki
jakby co laski to moja kuzynka jest neonatologiem ale generalnie pediatra interrnista ( w waw co prawda ale zawsze) wiec jakby jakies pytania czy cos to walcie bo takie 150 zeta to rozboj w bialy dzien!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry